Spannend! Netflix deelt trailer Nederlandse actiefilm met Holly Mae Brood

Ook deelt de streamingdienst al de releasedatum.

Dat Nederland in staat is om een spannend staaltje televisie te produceren, dat bewijzen series als Undercover en Penoza wel. Netflix gaat nu nog een stapje verder en komt met de allereerste Nederlandse Netflix Original actiefilm ever. Met Holly Mae Brood en Géza Weisz in de hoofdrollen belooft The Takeover veel goeds. Enne, Netflix deelt vandaag de trailer én releasedatum.

Nieuwe actiefilm

Hoe dol we ook zijn op een romcom of twee, ons hart gaat pas echt sneller kloppen van een spannende film. Dat Hollywood in staat is om zinderende actiefilms te produceren, dat is wel duidelijk. Maarre, dat kunnen we in Nederland ook – dachten Netflix Nederland en Amsterdams productiemaatschappij Fiction Valley.

The Takeover gaat over de ethische hacker Mel Bandison (Holly Mae Brood), die per ongeluk een grote fout begaat. Ze maakt een hack bij een high-tech zelfrijdende bus onschadelijk en legt hiermee een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met haar blind date (Géza Weisz) moet ze vluchten voor de criminelen, maar ook voor de politie. Netflix heeft eindelijk de spannende trailer gedeeld vandaag. Kijk mee.

Releasedatum

Naast Holly Mae en Géza kunnen we ook Walid BenmbarekSusan RadderFrank Lammers en Noortje Herlaar in de film verwachten. We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten voordat we naar The Takeover kunnen kijken, want vanaf 1 november staat de film op de streamingdienst. Exciting!

Bron: Instagram Netflix Nederland | Beeld: Netflix

Laatste nieuws