Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

HNTM-Folmer zet schaar in lange lokken

Folmer showt haar nieuwe coupe op Instagram.

Presevent HNTM 2022

Tijdens Holland's Next Top Model kreeg Folmer zichzelf een nieuwe coupe aangemeten. En hoewel deze transformatie bij het programma hoort, is het model ook ná de opnames voor een geheel nieuwe coupe gegaan. En we moeten toegeven, het staat je enig Folmer!

Nieuwe coupe

Met haar feminiene uitstraling en mooie lokken wist ze de jury flink in te pakken tijdens HNTM. Tijdens de restyling ontstond er echter nogal wat ophef rondom Folmers nieuwe coupe. De stylisten hebben haar lokken namelijk behoorlijk veranderd en volgens sommige andere kappers heeft dat niet goed uitgepakt. Al met al is haar coupe na de opnames helemaal gefixt en heeft Folmer nu een prachtige bob geknipt.

Folmer plaatst op Instagram een kiekje van haar nieuwe look. De schaar is er duidelijk ingegaan en er is een stuk vanaf. "Soms is langer niet altijd beter ✨👸🏼", schrijft ze bij een selfie met haar nieuwe bob.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door FOLMER (@hntm_folmer)

Reacties

Volgers van de beauty reageren enthousiast op Folmers nieuwe look. "Woow mooii!!💥", schrijft HNTM-collega Philip. En: "omg JAAAA 🔥 DIT IS HET 😍❤️‍🔥", reageert HNTM-Rosa. Een andere volger schrijft: "Whaaaa zo kort maar wat staat het je goed." Zijn wij het helemaal mee eens!

In de aflevering van maandag werd duidelijk wie er door zijn naar de grande finale. Philip, Esmée, Jazz en Lando nemen het tegen elkaar op om Holland's Next Top Model te worden. Spannend!

Bron: Instagram Folmer | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220902 - Persevent Holland Next Top Model 2022 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Folmer Boersen