Temptations Cleo onthult of ze alweer aan het daten is

Is de beauty inmiddels over de breuk met Antonio heen?

In het afgelopen seizoen van Temptation Island: Love or Leave zagen we dat Antonio en Cleo toch niet helemaal voor elkaar gemaakt waren. De twee verlieten het programma alleen, maar werden naderhand nog wel samen gespot. Uiteindelijk kwam hun relatie echt tot een einde, maar hoe is het nu met Cleo? Is ze alweer aan het daten?

Antonio en Cleo

Antonio en Cleo kwamen naar Temptation Island om uit te zoeken of ze elkaar konden vertrouwen en met de ware waren. Helaas bleek al snel tijdens het kampvuur dat dit niet het geval was en verbrak Cleo de relatie op televisie. Dat was voor Antonio groen licht om het avontuur helemaal aan te gaan. Zo dook hij onder meer met Fleur het bed in tijdens de dreamdate. Cleo had het op haar beurt erg gezellig met de mannelijke singles. Uiteindelijk strandde hun relatie na een heleboel drama definitief.

Daten

Cleo maakte er geen geheim van dat ze de relatiebreuk lastig vond. Tijdens een vragenrondje op Instagram vraagt een volger dan ook of ze inmiddels alweer over de breuk met Antonio heen is. “En durf je de date wereld alweer aan?” voegt diegene eraan toe.

“Je moet door he, dus ja nu gaat het echt weer goed met mij en ik ben gelukkig”, antwoord Cleo. Enne, hoe zit het met haar dateleven? “Ik probeer me sowieso open te stellen, maar doe alles rustig aan en volg mijn pad. Ben er sowieso van overtuigd dat alles gebeurt met en reden en dat alles vanzelf wel komt”, legt de blondine uit.

Cleo
Beeld: Instagram @cleoxevie

Momentjes in een relatie

Hoewel ze de breuk met Antonio inmiddels dus verwerkt heeft, geeft de realityster toe dat het zeker niet altijd makkelijk is. “Ik mis zeker wel de momentjes die je in een relatie samen hebt en ben benieuwd hoe het voor mij gaat lopen allemaal.” Wij wensen de beauty in elk geval een fijne nieuwe liefde toe!

Bron: Instagram @cleoxevie | Beeld: Temptation Island (Tom Cornelisssen)

Laatste nieuws