Dit wil je: Espresso Martini-hangers voor in je kerstboom

Hoe leuk!

Lees ook

Hoewel het eigenlijk nog lang geen tijd is, kijken we er alweer naar uit om de kerstboom te versieren. Voor iedereen die van een beetje edge houdt op het gebied van kerstversiering, heeft Jungle Home veel leuke opties. Eentje daarvan zetten wij sowieso op de wishlist: een set met drie verschillende Martini’s!

Bijzondere versiering

Vlak voor kerst zijn er we altijd druk mee: het hele huis moet worden versierd met lampjes, een kerstdorp en natuurlijk een prachtige boom. Hoewel we allemaal wel een basic set met kerstballen in huis hebben, kan wat aanvulling nooit kwaad. Voor wie dan graag iets bijzonders wil, heeft Jungle Home veel aanraders.

Een van die aanraders is een setje met drie kerstornamenten in de vorm van Martini’s, waaronder de populaire Espresso Martini en Pornstar Martini. Het bestaat uit drie verschillende hangers, die allemaal even cute zijn. Ze zijn op dit moment nog niet te koop, maar worden eind november verwacht. De set zal €21,95 gaan kosten.

Ook andere smakelijke opties

Voor de echte foodies onder ons, die hun kerstboom het liefst volhangen met alleen maar etenswaren, heeft Jungle Home nog diverse andere opties. Wat dacht je van een kersthanger in de vorm van een kroket, kaassoufflé, donut of blok kaas? Wij weten het zeker: eind november zitten wij klaar om er een paar in ons winkelmandje te gooien!

Bron: Girlscene, Upcoming | Beeld: Jungle Home 

Laatste nieuws

Zie ook