Op een rijtje: dit is wanneer jouw favo series en films op Netflix verschijnen

Netflix heeft een handig overzicht gemaakt.

We kunnen geen genoeg krijgen van series als Emily in Paris, Dead to Me en Manifest. Vorige maand kondigde Netflix tijdens het wereldwijde event TUDUM aan dat er maar liefst 120 nieuwe films en series aan zitten te komen. Gelukkig heeft de streamingdienst nu ook een handig overzicht gemaakt van al je favo series en films, zodat je weet wat wanneer uitkomt.

Overzicht

“Een opfrissertje van alle data die we tijdens #TUDUM hebben aangekondigd”, klinkt het bij de post van Netflix op Instagram. De streamingdienst heeft alle te verschijnen films en series van dit jaar op een rijtje gezet. Ook geven ze alvast een voorproefje van welke toffe titels er in 2023 verschijnen.

Leukste titels

De allereerste titel in het lijstje die onze aandacht trekt is sowieso Manifest. Het vierde seizoen verschijnt al op 4 november op Netflix. Spannend! Op deze datum verschijnt tevens ook het tweede deel van Enola Holmes, met niemand minder dan Milly Bobby Brown in de hoofdrol.

Daarna, op 17 november kun je ein-de-lijk kijken naar het derde seizoen van Dead to Me én verschijnt de langverwachte film Wednesday op de streamingdienst. Op naar december, want ook dat wordt een hele gezellige maand. Naast een heleboel kerstfilms komt op 21 december het derde seizoen van Emily in Paris op Netflix en als kers op de taart, verschijnt op eerste Kerstdag de spin-off van The Witcher!

Volgend jaar gaat Netflix gewoon nog even door en trappen ze het nieuwe jaar op 10 februari af met een spannend nieuw seizoen van You. Later in 2023 komt het nieuwe seizoen van The Witcher en de Bridgerton-spinoff Queen Charlotte uit. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Bron: Instagram Netflix NL | Beeld: Netflix

Laatste nieuws