Zo gaat het nu met Geordie Shores Charlotte Crosby

Charlotte verwacht binnenkort haart eerste kindje.

Na haar Georgie Shore-avontuur heeft Charlotte Crosby het roer drastisch omgegooid. Samenwerkingen vlogen haar tegemoet en de business babe wist hier slim mee om te gaan. Haar succes is inmiddels nog steeds groot en dat ze op dit moment supergelukkig is deelt ze dan ook graag met haar volgers. De Geordie is op dit moment zelfs hoogzwanger van haar eerste spruit!

Deelname aan Geordie Shore

Charlotte was vanaf dag één onderdeel van de Geordie Shore-cast en stal de harten van menig kijker. De trouwe fans smulden van al haar scènes en haar ingewikkelde relatie met Gaz. Dat haar dronken emotionele alter ego Psycho Charlotte regelmatig naar boven kwam werd ruimschoots overschaduwd door haar vrolijke en vriendelijke persoonlijkheid.

Kritiek

Toen Charlotte uit de realityshow stapte leerden we een heel andere kant van haar kennen. Al haar social media followers merkten al gauw op dat de realityster zich ontpopte tot ware fitgirl. Haar fitness dvd’s waren een groot succes en de realityster richtte zich op een gezonde levensstijl. Toch kreeg de ster flink wat kritiek te voortduren op haar uiterlijk toen ze de show had verlaten.

Opgespoten lippen, tientallen kilo’s lichter, en trouwe fans die diep teleurgesteld waren in de plastische chirurgie van de ster. Toch trekt de beauty zich weinig aan van deze kritieken en doet ze lekker waar ze zelf zin in heeft. Well, we can’t blame her

Zwanger

Inmiddels zijn de deelnemers van het programma all grown up en worden er gezinnetjes gesticht. Bij Charlotte en haar nieuwe lover Jake is dit nu ook het geval, want ze zijn in verwachting! In april kondigde de Geordie aan dat ze haar eerste kindje verwacht samen met partner Jake. Nadat het stel een gender reveal party hield in juni, kwamen ze erachter dat er een meisje aan zit te komen. How cute!

Overigens houdt Charlotte haar volgers ook tijdens haar zwangerschap goed op de hoogte, want onlangs maakte ze bekend dat de geboorte van haar kindje vastgelegd wordt voor haar documentaire Charlotte Crosby in Sunderland die binnenkort op BBC Three te zien zal zijn.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws