Wauw! Hoogzwangere Marieke Elsinga showt baby belly

De radio-dj deelt een paar prachtige kiekjes van haar ontblote babybuik.

De laatste loodjes zijn aangebroken voor de hoogzwangere Marieke Elsinga. De radio-dj plaatst op Instagram prachtige foto’s van haar bijna negen maanden oude baby bump.

Bijna uitgerekend

Marieke maakte begin juni bekend dat zij en haar vriend Sander een kindje verwachten. “Ik mag het eindelijk zeggen: ik ben zwanger!! Zo blij!”, deelde de radio-dj toen in haar radioprogramma Mattie & Marieke. Inmiddels zitten de negen maanden er bijna op, is Marieke al even met zwangerschapsverlof én kan het aftellen gaan beginnen.

Op Instagram deelt de presentatrice twee prachtige foto’s, met haar baby belly daarop duidelijk zichtbaar. “Bijna 9 maanden in m’n buik. Zo gezellig! 💙”, schrijft ze in de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Reacties

Volgers van Marieke smelten bij het zien van de prachtige foto’s. Zo laten Monica Geuze en Sylvia Geersen een emoji met hartjesogen achter in de comments. En schrijft Maik de Boer: “Wat een waanzinnig mooie foto Marieke 🤩” Daar zijn wij het helemaal mee eens!

Marieke liet een paar maanden geleden weten dat ze dolblij is met haar zwangerschap, maar toch echt wel even moest wennen. “Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit. Als het dan in je eigen buik groeit, is dat zo bijzonder. Aan de ene kant kan ik niet wachten tot het er is, maar aan de andere kant ben ik heel blij dat het nog even duurt. Want tegelijkertijd denk ik ook: wow, dit is de grootste verandering ooit”, aldus de presentatrice.

Bron: Instagram Marieke | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws