Dit zijn de beauty favourites van Mascha Feoktistova

Alle faves van Mascha op een rijtje!

Elke maand neemt Grazia een kijkje in het badkamerkastje van een echte beautyfanaat. Dit keer de favorieten van ondernemer en influencer Mascha Feoktistova. Je kunt haar onder andere kennen van de YouTube-kanalen Beautygloss en Vloggloss. Zij deelt haar vijf absolute beauty faves!

1. Stralen maar

“Sinds anderhalf jaar gebruik ik voor mijn gezicht alles van het Nederlandse merk Clay and Glow. Zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruik ik de facewash, tonic, serum en crème, en ook het roze kleimasker gebruik ik wekelijks. Zelf heb ik een vette huid en regelmatig last van puistjes, maar dankzij dit merk is mijn huid heel kalm en rustig geworden. Mijn ultieme favoriet? Het vitamine C serum met niacinamide. Mijn huid is egaler en je krijgt er een mooie glow door.” Vitamin C Serum €39,95 (30 ml) Clay and Glow.

2. Dubbeldekking

Voor mijn werk test ik allerlei soorten foundations, maar ik blijf teruggrijpen naar deze van Estée Lauder. Dat is echt mijn holy grail, hij blendt perfect met m’n huid. Alsof ik daarna ge-airbrusht ben. Hij geeft een medium tot volle dekking, heeft een mooie matte finish, geeft niet af en blijft bovendien lekker lang zitten, waardoor je tussendoor niet hoeft bij te werken. Dikke aanrader dus.” Double Wear Stay-in-place €57 Estée Lauder.

3. Voor je bum bum

“Deze Braziliaanse bodycrème met guaraná-noot kreeg ik van meerdere mensen getipt als lifesaver voor je huid, en ja, dan wil ik ’m zelf natuurlijk ook testen. Ik was direct fan. Alles aan deze bum bum-crème is chill. Hij ruikt goddelijk naar vakantie, smeert makkelijk en maakt m’n huid soepel en strak. Als-ie op is, koop ik zeker weten tien potten.” Brazilian Bum Bum Cream €39,99 (240 ml) Sol de Janeiro.

mascha

4. Viva volume

“Ik zweer bij de gummies van HairLust. Sinds ik deze supplementen slik is mijn haar veel dikker geworden. Je kunt nog zo’n goede shampoo of stylingproducten gebruiken voor volume, maar de basis begint natuurlijk gewoon met je eigen coupe. Laatst was m’n pot leeg en was ik vergeten een nieuwe te bestellen, en ik zag mijn haar gewoon dunner worden. Ook brak ’t sneller af. Inmiddels slik ik ze weer trouw en heb ik weer een mooie volle bos.” Hair Growth Formula Gummies €32,95 HairLust.

5. Multitasker

“Deze twee-in-een vegan crème blush is helaas niet in Nederland te koop, maar sla ’m zeker in als je hem in het buitenland in de Sephora ziet, want dit is zo’n topper. Ik breng ’m dagelijks aan op mijn wangen en lippen, en hij geeft de meest knappe healthy glow. Overigens heb ik ’m al jaren en hij lijkt maar niet op te gaan. Ook lekker budgetproof dus.” Lip + Cheek in Werk €22 Milk.

Tekst: Babette Dessing | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws