Robbie Williams openhartig over relatie met Ayda Field

'Zij geeft me alles wat ik wil.'

Legendarisch feestbeest Robbie Williams kijkt met plezier terug op zijn uitspattingen in de nineties. Maar inmiddels krijgt hij er geen genoeg van om een familieman van middelbare leeftijd te zijn, zo vertelt hij exclusief aan Grazia.

Buitengewone popster

De afgelopen vijfentwintig jaar – nadat hij de wereld opschudde door de meest aanbeden boyband Take That te verlaten – werd een deel van de Britse popcultuur gedefinieerd door deze Robbie en zijn openheid. Door zijn muziek, zijn uitverkochte stadionconcerten, maar ook door zijn hoogte- en dieptepunten, zijn excessen en zijn mentale inzinkingen. En vooral door zijn rauwe, zelfingenomen, grappige en soms ook lastige persoonlijkheid. Dat is waarom hij zo’n buitengewone popster is – de meeste succesvolle Britse soloartiest aller tijden. Dit stokje nam Robbie trouwens in 2016 over van David Bowie, toen zijn twaalfde studioalbum The Heavy Entertainment Show nummer één werd. Om z’n jubileum te vieren, heeft Robbie nu XXV uitgebracht, een album met zijn grootste hits, die hij opnieuw opnam met ons eigen Metropole Orkest.

‘Alles wat ik wil’

Terwijl we met Robbie Williams zoomen, loopt er iemand voorbij en Robbie roept: “Ik ben bezig met een interview! Heb je een leuke dag? Ik hou van je. Je ziet er geweldig uit!” Het is model en presentatrice Ayda Field, de vrouw met wie Robbie al twaalf jaar getrouwd is en met wie hij vier kinderen heeft: Theodora (Teddy) van bijna tien, Charlton (7), Coco (3) en de tweejarige Beau. Klinkt als een mooie romance. “Ja dat is het ook”, zegt de zanger vanaf Ibiza tegen Grazia. “Wat geweldig is voor iemand als ik die – om het in vulgaire termen te zeggen – gemaakt is om te scharrelen. Zij geeft me alles wat ik wil. En dat bedoel ik niet seksueel.”

Schandelijke dingen

“Seks met vreemden was in de jaren negentig echt mijn ding en ik wist niet of ik dat ooit zou kunnen opgeven”, geeft Robbie toe. Inmiddels staat de zanger heel anders in de wedstrijd. “Gisteravond zei ik nog tegen Ayda: ‘Hoe bijzonder is het dat we de hele zomer in de buurt zijn van heel mooie mensen en ik geen enkel verlangen heb om schandelijke dingen te doen.” Wat Ayda zo bijzonder maakt? “Ze is heel empathisch, écht aardig, ontzettend slim en heel erg grappig. En ik vertrouw haar! Het ding met seks met andere mensen is: het lijkt heel erg op cocaïne. Maar ik heb geen behoefte meer aan cocaïne en zoek het daarom ook niet op.”

Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws