Winning Wednesday: 2x een shirt dress van Amiisi

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 2 prachtige shirt dresses uit de collectie van kledingmerk Amiisi weggeven. 

De shirt dresses van Amiisi

Als je een kijkje neemt in de webshop van Amiisi valt je één ding meteen op: Amiisi verkoopt alleen shirt dresses. Founders Sanaa Ayoub en Elissa Ayoub hebben daar bewust voor gekozen. De shirt dresses staan namelijk symbool voor een wereld waarin grenzen worden overwonnen in plaats van worden benadrukt. “Ons respect voor moderne vrouwen en het huidige drukke leven heeft ons bewogen om mode te creëren die zowel mooi als veelzijdig is”, laat het merk weten over hun shirt dresses. 

Amiisi – Arabisch voor ‘mijn shirt’ – is ontstaan als antwoord op de urban lifestyle van vandaag de dag. Wereldwijd multitasken vrouwen zoveel dat het bijna onmogelijk is om voor elke gelegendheid een ander kledingstuk te dragen. Een Amissi-shirt dress is dan dé uitkomst. Deze jurk kun je immers dragen op het werk, tijdens een avondje uit of als je simpelweg alleen boodschappen wilt doen. In deze jurk kom je dus altijd prachtig voor de dag zonder underdressed over overdressed te zijn.

Over Sanaa Ayoub

Modeontwerpster Sanaa Ayoub is de creatieve kracht achter Amiisi. De shirt dresses van het merk worden in Libanon gemaakt, het vaderland van Sanaa. Ze koos er bewust voor om de items in Libanon te laten maken, om zo bij te dragen aan de wederopbouw van het land. Het gehele productieproces vindt dan ook plaats in Libanon. Sanaa heeft goede werkomstandigheden hoog in het vaandel. De kleermakers verdienen dan ook een eerlijk salaris en werken onder goede omstandigheden. 

Alle shirt dresses worden met de hand gemaakt door kleermakers die het vakmanschap tot in de puntjes beheersen. Het is dan ook niet zo gek dat elk item er fantastisch uitziet. Benieuwd naar de shirt dresses? We hebben een paar van onze favorieten op een rijtje gezet: 

Win, win, win, 

Lijkt het je wel wat om te schitteren in een shirt dress van Amiisi? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk 1x de shirt dress Europa t.w.v. €89 en 1x de shirt dress Soumerya t.w.v. €84 weggeven. Kans maken? Vul onderstaand formulier in en volg Amiisi op Instagram. Succes!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 18 oktober 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook