Auw: Bettina Holwerda deelt hilarische blunder

'Dat was niet fijn'.

Bettina Holwerda verbleef onlangs in het prachtige Edinburgh. De musicalster verbleef in deze Schotse stad om zich te focussen op het schrijven van haar theatertour. Met haar volgers deelt ze meer over haar fijne tijd in Edinburgh, maar deelt ze ook een minder prettig moment.

Pijnlijke blunder

Bettina verbleef in een prachtig appartement in Edinburgh en het leek haar een leuk idee om even op het bed te springen. Dat ging echter helemaal mis. Zo is in een video op haar Instagram te zien dat ze keihard haar hoofd tegen het plafond stoot als ze op het bed springt.

“Ik wilde even op het bed springen voor de leuk”, vertelt Bettina over haar blunder in haar Instagram Stories. “Ik stootte best hard mijn hoofd, ik denk dat er drie wervels verschoven zijn – maar misschien zitten ze nu wel meteen op de goede plek”, grapt ze.

Reacties

Hoewel de actie van Bettina niet bepaald handig was, hebben veel van haar volgers enorm gelachen om de video. “De tranen rollen over mijn wangen”, en “Ik lig echt helemaal dubbel”, zijn dan ook een aantal reacties.

Ook Chantal Janzen heeft enorm om de video gelachen. “Hahahaha ik lig met griep in bed en dit was zeer welkom.” En ook hubby Jim Bakkum lijkt van de video te hebben genoten. “Ik dacht niet dat ik nóg meer van je kon houden… Maar toch wel dus.” Awh!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws