Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit betaalbare wimperserum gaat viral op TikTok

Wil je hebben!

Beautiful young woman applying mascara

Het kan een behoorlijke klus zijn om een fijn wimperserum te vinden. Ben jij nog op zoek naar een fijne? Op TikTok gaat nu een hele goedkope serum van The Ordinary viraal, en wij zijn fan!

Langere wimpers

Volgens TikTokkers krijg je na gebruik van het wimperserum van The Ordinary lange wimpers in slechts een paar weken tijd. En het enige wat je ervoor hoeft te doen, is iedere dag braaf een lijntje trekken langs de aanzet van je wimpers. Easy peasy!

Het serum gaat voor ongeveer 12.40 pond over de toonbank, want omgerekend ongeveer 13 euro is. Het serum maakt je wimpers niet alleen langer, maar ook een stuk voller. Als je de serum vier weken lang, twee keer op een dag gebruikt, zou je al verschil moeten zien. Op social media zijn beautygoeroes helemaal weg van het product. Wonderen zijn de wereld dus nog niet uit. Hieronder laat TikTokker @lizziedufault zien wat het serum voor haar wimpers heeft gedaan.

@lizziedufaulti think they may have hit their peak 🕷♬ original sound - the iso’s 🥀

Reviews

In beautyreviews over heel het internet wordt het wimperserum geprezen, omdat-ie echt schijnt te doen wat het merk belooft: langere wimpers in een paar weken. Het kost je een extra stap in je beautyroutine, een paar maand geduld en zo’n 13 euro voor een serum, maar dan heb je wél lange lashes waarmee je een prins kunt veroveren. We're hyped!

Bron: Grazia UK | Beeld: TikTok, iStock

Beauty
  • Portrait of an attractive young woman applying mascara at night