Flemming deelt groot nieuws op Instagram

Hoe leuk!

Hij zingt al sinds hij kleuter was, maar zijn grote doorbraak kwam nog geen jaar geleden met de hit Amsterdam. Singer-songwriter Flemming Viguurs timmert hard aan de weg en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Op Instagram deelt de zanger namelijk heel leuk nieuws met zijn volgers.

Album

De afgelopen tijd heeft Flemming namelijk hard gewerkt aan zijn debuutalbum, zo vertelt hij trots op Instagram. “Te gek nieuws! Op vrijdag 4 november komt mijn debuutalbum genaamd ‘Flemming’ uit! Twee jaar lang heb ik heel veel songs geschreven die ik heb gebundeld op dit album”, vertelt hij.

De zanger laat weten erg veel zin te hebben in de release, ook omdat hij een speciale albumrelease zal gaan geven voor zijn fans. “De avond voor de release geef ik een exclusieve albumrelease-show in Hotel Arena Amsterdam waarbij ik mijn hele album speel voor mijn familie, vrienden en jullie!”, kondigt hij aan. Er zijn maar een paar kaartjes beschikbaar voor deze avond, dus Flemming geeft aan dat je er snel bij moet zijn. Leuk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FLEMMING (@flemming)

Inspiratie

Begin dit jaar vertelde Flemming in een interview met Grazia nog over zijn grootste inspiratiebron voor liedjes, namelijk vrouwen. “Ik vind het heel fijn om over de liefde te schrijven.”

“Ik begon met heartbreak songs nadat het op een rotmanier uitging met mijn ex en ik mijn gevoelens van me af probeerde te schrijven. Maar toen ik mijn eerste singles ging uitbrengen, leek het me slimmer om te beginnen met iets vrolijks.” Zullen we de heartbreak songs alsnog op zijn nieuwe album te horen krijgen? Wij zijn benieuwd!

Bron & Beeld: Instagram Flemming, BrunoPress

Laatste nieuws