Wait, what? Jeffrey Dahmers bril wordt aangeboden voor 150.000

Best creepy als je het ons vraagt...

Lees ook

De nieuwe Netflix-serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story is een regelrechte hit in veel landen. Door het grote succes is de Dahmer-zaak daarom ook weer bij velen onder de aandacht gebracht. Al is het voor sommigen misschien shocking dat mensen na het zien van deze serie, zich verder willen gaan verdiepen in deze verschrikkelijke zaak. But fine, ieder z’n ding. Toch? En óf er veel mensen geïnteresseerd zijn in het leven van Jeffrey Dahmer. Online wordt de bril, die hij in de gevangenis droeg, zelfs te koop aangeboden. Wait, what?!

The Milwaukee cannibal

Tussen 1978 en 1991 misbruikte en vermoordde Jeffrey Dahmer op brute wijze zeventien jongemannen. En of dat niet al erg genoeg was, bewaarde hij delen van zijn slachtoffers en at hij het op. Dahmer werd door deze gruwelijke misdaden ook wel ‘the Milwaukee cannibal‘ genoemd. Hoewel er genoeg bewijs was om Dahmer al eerder aan te houden, werd hij pas in 1992 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Ook dit heeft hij niet kunnen uitzitten. Na een paar jaar werd Dahmer doodgeslagen door een medegevangene.

Bril

Hoewel iedereen de gruwelijke daden van Dahmer verafschuwt, is er toch heel wat heisa ontstaan over de Milwaukee cannibal. En dan in het speciaal de bril die hij droeg in de gevangenis. De bril die hij droeg, wordt namelijk verkocht. Eigenaar van Cult Collectibles, Taylor James, vertelt aan TMZ dat hij de bril voor ‘een kleine’ 150.000 dollar verkoopt. En dan zul je waarschijnlijk denken: ‘Hoe komt hij in hemelsnaam aan de bril van Jeffrey Dahmer?!’. James heeft de bril en nog veel meer andere spullen van Dahmer kunnen krijgen via een voormalig huishoudster van Dahmers vader Lionel. Aha.

Items

Op de Cult Collectibles website staan verschillende items die van Dahmer zijn geweest. Best creepy als je het ons vraagt. Denk bijvoorbeeld aan zijn bestek, zijn bijbel, papierwerk en originele familiefoto’s. De bril van Dahmer staat echter niet op de website, hiervoor moet je rechtstreeks contact opnemen met James.

Bron: FUNX | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook