Ooh la la: Kim Feenstra verrast volgers met spicy kiekje

Dat krijg je als je naast model ook nog fotograaf bent!

Lees ook

Ze heeft een succesvolle carrière als model en fotograaf en is de trotse mom van baby BrooklynKim Feenstra lijkt er weer wat bovenop te komen. Enne, dat moet gevierd worden met een mooi tripje naar München. Eenmaal daar voelt Kim zich zo geïnspireerd door haar hotelkamer, dat ze een paar pikante kiekjes schiet. Je bent fotograaf annex model of je bent het niet natuurlijk…

Schaars gekleed

Kim is samen met vriendin Maria Tailor een paar daagjes naar München voor een fijne girls-trip. Uiteraard moet Kim ook even langs de Hunkemöller om zichzelf te spotten in hun nieuwe campagne waar naast Kim ook Loiza Lamers deel van uitmaakt. Na het zien van die prachtige foto’s waarin ze natuurlijk schaars gekleed zijn, moet Kim hebben gedacht, dat kan ik ook!

Spicy

En dus schiet Kim een aantal spicy boudoirachtige foto’s. In klassiek zwartwit, met enkel en alleen een paar hakken en een string aan, et voilà: een serie kiekjes die niet veel aan de verbeelding over laten. De beauty noemt de foto’s gepast The Hotelroom Selfies.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Goddess

Enne, volgers zijn zeker te spreken over de mirror selfies van het model. Het aantal fire-emojis is niet te tellen en ook de hartjesogen vliegen je om de oren. Een volger schrijft onder de foto’s: “Dat zijn altijd de beste selfies, heerlijk even je een godin voelen 🔥🙌❤️.” Zo is het. You go, Kim!

Trauma’s

Een aantal maanden geleden deelde Kim nog openhartig over het proces waar ze nu in zit. “Ik ben aan het helen. De trauma’s uit mijn jeugd en de trauma’s van mijn familie. Het is moeilijk. Maar als ik naar mijn kind kijk weet ik dat ik het voor een heel mooi doel doe”, schreef de mom op Instagram. “Ik ben momenteel veel aan het opruimen in mijzelf. Zodat ik mijn verleden niet van invloed kan laten zijn op het heden van mijn kind. Het is een emotioneel proces. Ik heb gebeurtenissen niet verwerkt, maar heb ze geparkeerd en ben doorgegaan.”

Bron: Instagram @k2im | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook