OMG: déze Spice Girl bevestigt gesprekken over reünieshows

Naast de droom van een reünieshow, heeft de zangeres nóg een grote droom met de populaire girlband.

I tell you what I want, what I really really want!’, een reünieshow van de Spice Girls! Al jarenlang wordt er gespeculeerd over heuse reünieshows van de razend populaire girlband. Echter, het leek alsof dit nooit écht van de grond kwam. Tot Spice Girl Melanie C. in gesprek met de Britse BBC Radio 2 heeft bevestigd dat er gesprekken plaatsvinden over de reünieshows. Finally!

Gesprekken

“Ik zou willen dat ik kon zeggen dat er shows aankomen, maar helaas kan ik dat niet”, liet Mel C. weten. “We willen de shows echt doen, maar ze staan gewoon nog niet gepland.” Sad! Maar gelukkig laat de zangeres wel steeds weten dat er gesprekken plaatsvinden om de reünie voor elkaar te krijgen.

Dromen

“En om het voor iedereen te laten werken. Ja, dat is mijn grootste wens op dit moment”, vervolgt ze. Toch is dit niet de enige droom van de (ex-)Spice Girl. Zo liet ze eerder al weten aan de BBC dat het een grote droom zou zijn om met de Spice Girls op te treden op het festival Glastonbury in 2023.

Niet daten

Eerder deze week kwam Mel C. al vaker in het nieuws na haar bezoek aan de Australische talkshow The Project. Tijdens haar bezoek vertelde ze over haar tijd in de girlband, en hoe het management destijds met haar omging. Zo mocht de Spice Girl, in tegenstelling tot haar andere collega’s, niet daten omdat ze vonden dat ‘Sporty Spice‘ niet sterk genoeg was voor een relatie.

“Ik dacht altijd: het is kennelijk de ene regel voor mij en een andere voor de anderen. Ik was erg kwetsbaar in die tijd, dus als iemand zegt tegen jou dat een relatie niet goed voor jou is, dan geloof je dat. De anderen mochten wel daten, want zij stonden wel stevig in hun schoenen. Ik begon toen wel aan mezelf te twijfelen”, aldus Mel C.

Bron: Shownieuws, LINDA. | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws