Eerste date gehad en nu? Dit is het app-advies van een datingcoach

Good to know!

Lees ook

We all love a good date, right? Toch kan het na die leuke date spannend zijn om diegene weer een berichtje te sturen. Want, wat moet je zeggen?! Je wil natuurlijk niet raar overkomen nu je misschien wel je potentiële partner hebt ontmoet.

Datingcoach

Allereerst moet je niet vergeten om lekker jezelf te blijven zijn. Ben je tóch een beetje onzeker over wat je je date nou moet sturen? We got you. Datingcoach Diana Dorell, weet namelijk precies welk appje jij moet sturen na die leuke date.

Subtiel

Het is natuurlijk belangrijk dat jij de date leuk vond, maar het is ook belangrijk of jouw date het leuk vond. Probeer er dus subtiel achter te komen door bijvoorbeeld het volgende te appen: ‘Bedankt voor de leuke avond. Ik vond het erg gezellig’.

En om het nog subtieler te spelen adviseert Diana om niet té snel na de date te appen. Volgens de datingcoach is het perfecte moment om je date te appen pas de volgende ochtend. Zo ben je niet te opdringerig, maar laat je wel weten dat je nog aan de ander denkt. Smart move!

Tips

Appte jij eerder altijd nóg later dan het advies van Diana, en kreeg je vaak nooit meer een reactie terug of pas veel later? Dan kan dat komen omdat je minder oprecht overkomt. Zeg nou zelf: je zou het zelf ook niet fijn vinden als iemand waar jij interesse in hebt, pas twee dagen later wat van zich laat horen.

Enne, nu je jouw date toch hebt geappt, is het volgens Diana ook verstandig om meteen over de volgende date te beginnen. Daarnaast laat ze ook weten om niet te veel emoji’s te gebruiken, al zou je denken dat emoji’s het gesprek juist luchtiger maken. Toch werkt dit vaak averechts. Dus keep it down!

Communication is key

De gouden regel voor bijna alles is natuurlijk ‘communication is key‘. Voldeed de date jammer genoeg niet aan je verwachtingen? Jammer! Maar laat meteen weten hoe je erover denkt om zo miscommunicatie te voorkomen. En als jij je date wél meteen dezelfde avond wil appen, just do it! Doe wat goed voelt voor jou.

Bron: Flair | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook