Pretty! Monica Geuze deelt kiekje zonder make-up

Wauw!

Monica Geuze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Een egale huid, wenkies on fleek, highlighter op precies de juiste plekken, net genoeg blush om fris voor de dag te komen en lippen waar je u tegen zegt. Toch vindt ze het ook heerlijk om af en toe zonder make-up voor de dag te komen. Dat bewijst ze maar weer door een mooi kiekje zonder make-up op the gram te plaatsen.

Make-uploos

Monica heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze het heerlijk vindt om met make-up te experimenteren. Ze plaatst dan ook regelmatig foto’s met een prachtige make-up look, maar dit weekend verraste ze haar volgers eens met een no make-up look. Op Instagram plaatste ze namelijk een reeks kiekjes van haar favoriete momenten van afgelopen zomer. De eerste foto was er eentje waar de beauty duidelijk niet uren voor de spiegel voor heeft gestaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Liefde voor beauty

Monica vertelde begin dit jaar in een interview met Grazia nog over wat make-up voor haar betekent. Zo deelde ze dat ze zich ook zonder make-up comfortabel voelt. “Volgens mij laat ik dat al vanaf vlog één zien. Het boeit me geen hol, alleen vind ik mezelf wel knapper en gezelliger om naar te kijken met make-up. Ik heb ook meer zin om dingen te doen als ik mezelf mooi heb opgemaakt. Lekker toch, dat je dat kunt bewerkstelligen met een kam door je haar en wat concealer.”

Dat betekent echter niet dat Monica heel veel met haar uiterlijk bezig is. “Ik denk dat mensen het idee hebben dat ik enorm ijdel ben, maar dat valt hartstikke mee. Ik vind het leuk om bezig te zijn met make-up, maar ik ben niet de hele dag aan het bijpoederen of nog een eyeliner aan het toevoegen”, vertelde Monica destijds.

Bron: Instagram Monica | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws