Finally! Derde seizoen The Witcher in aantocht

Spannend!

Lees ook

Goed nieuws voor fans van de fantasy-serie The Witcher, want de opnames voor het derde seizoen zijn afgerond. Dat heeft de uitvoerend producent eerder deze week op Instagram bekendgemaakt.

Productie afgerond

It’s a wrap!”, schreef uitvoerend producent Steve Gaub op Instagram. De productie voor het derde seizoen zit er dus ook en daar is ook hoofdrolspeler Henry Cavill blij mee. “Wat een seizoen is dit geweest”, schreef de acteur in een persoonlijke boodschap. “Ik wil jullie bedanken voor jullie vastberadenheid en toewijding tijdens deze pittige shoot. Hopelijk kunnen jullie nu allemaal wat welverdiende rust krijgen”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steve Gaub (@stevegaub)

Het verhaal

The Witcher gaat over monsterjager Geralt of Rivia, die er steeds meer moeite mee krijgt dat mensen vaker snode plannen hebben dan de wezens die hij achterna zit. Toch zal hij moeten leren vertrouwen op de tovenares en de jonge prinses die hij tegenkomt, om samen te overleven op het barre continent waarop het verhaal zich afspeelt.

De eerste twee seizoenen waren een groot succes en wij hopen dan ook dat we het nieuwe seizoen snel kunnen bingewatchen op Netflix. Wanneer de afleveringen op de streamingsdienst zullen verschijnen, is helaas nog niet bekend. Naar verluidt gaat het ergens rond begin 2023 zijn. Fingers crossed!

Boeken

De serie is trouwens gebaseerd op een boekenreeks van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. In zijn thuisland werden er al eens een film en een serie gemaakt gebaseerd op zijn verhalen. Ook zijn er drie populaire videogames uitgekomen die draaien om de avonturen van Geralt of Rivia.

Bron: Film vandaag | Beeld: Netflix, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook