EOTBDD’s Romée over ruzie met Lynn: ‘Ik moest gewoon voor Nick opkomen’

'Ik heb er niet zoveel spijt van, want op dat moment vond ik het terecht.'

Het ging er heet aan toe in de villa van Ex on the Beach: Double Dutch tijdens de vijfde aflevering. En dan hebben we het niet alleen over de steamy time van de deelnemers, maar vooral over de oplopende spanningen, die meerdere keren tot confrontaties hebben geleid. Romée vertelt in gesprek met Grazia over de ruzie tussen haar en Lynn.

Nieuwe ex

In de laatste aflevering kwam Anne in de villa, de ex van Nick. Anne werd meteen met de neus op de feiten gedrukt toen ze Nick aantrof in bed met twee dames. De goedlachse casanova had hiervoor al het een en ander uitgespookt met Lynn, maar was daar niet helemaal eerlijk over tegen Anne. Lynn vertelde op haar beurt weer haar versie van het verhaal, waardoor er over en weer flinke discussies ontstonden. Volgens Lynn hebben zij en Nick namelijk sex gehad, maar Nick ontkende dit.

Discussie

Aan het einde van de dag liet de tablet of terror beelden zien van het moment tussen Lynn en Nick en begon de rest zich er ook mee te bemoeien. Romée was helemaal klaar met het gezeur en was van mening dat Lynn degene was die loog. “Je zit me nou echt tot hier, maat”, zei ze. Daarna ging het van kwaad tot erger, ‘ging het licht uit’ bij Romée en vloog de blondine Lynn in de haren.

“Lynn was de hele dag al aan het stoken en aan het treiteren. Ze was de hele dag in Nicks oor aan het schreeuwen, die jongen werd pislink door haar”, legt Romée uit. “’s Avonds kregen we de beelden – die heb ik denk ik ook 40 keer afgespeeld – dus toen wisten we zeker dat het niet klopte wat ze zei. Ik moest gewoon voor Nick opkomen, want het was zielig voor die jongen aan het worden.”

Confrontatie

Voor Romée was het behoorlijk shocking om die confrontatie tussen haar en Lynn terug te zien. “Het was wel heftig. Ik ben super rustig eigenlijk. Ik kan altijd met iedereen door één deur, maar bij die laatste aflevering ging het even helemaal mis.”

“Ik had wel zoiets van: damn girl. Om mezelf zo boos, zo psycho te zien, had ik ff niet zien aankomen”, vervolgt ze. “Ik heb er niet zoveel spijt van, want op dat moment vond ik het terecht. Ik sta volledig achter mijn keuzes, maar ja, het komt wel heel lomp over.”

Hoe het nu tussen de twee dames gaat? “Lynn en ik zijn geen beste vriendinnen of zo, maar we doen wel gewoon normaal tegen elkaar. We hebben elkaar na de opnames ook nog gezien en dat gaat gewoon prima”, stelt Romée. “Je moet toch een beetje tv maken. Iemand moest het doen hè, en ik heb die rol op me genomen.” Alright

Beeld: MTV

Laatste nieuws