Aha! Hiermee weet Kate Middleton haar bh-bandjes te verbergen

Hadden we dit maar eerder geweten!

Lees ook

Heb je net een mooie jurk gevonden voor dat ene feestje, zie je die vervelende beha-bandjes er bovenuit komen. Too bad! Bij sommige outfits staat het nu eenmaal een stuk chiquer als je die bandjes niet ziet. Iemand bij wie we nooit bh-bandjes spotten, is prinses Kate Middleton. Wat is haar geheim?

Struggles

Vraag jij je ook weleens af hoe het toch kan dat alles bij Kate zo perfect blijft zitten? Wij zeker! De struggle van het verbergen van je bh-bandjes is blijkbaar geen enkele moeite voor de prinses. Het is dan ook de grote vraag hoe Kate en andere royals dit keer op keer voor elkaar krijgen. Myka Meier, expert in koninklijke stijl en etiquette, vertelt over de geniale oplossing.

Oplossing

Myka vertelt aan Fabulous: “Ondergoed en bh’s worden beschouwd als privé en intieme kleding. Voor royals is het simpelweg niet mogelijk om intieme kleding tentoon te stellen.” Kate Middleton heeft daarom een must have-kledingstuk, onthult de expert. Het gaat om een naadloos en strapless stuk shapewear. “Je kunt ze in bijna elke huidskleur kopen, zodat ze transparant lijken en dus niet zichtbaar zijn”, aldus Myka.

De royal-expert gaf nog een reden waarom je nooit het ondergoed van Kate ziet. Het kan namelijk ook zo zijn dat er een bh in het kledingstuk is genaaid. Daardoor past de onderkleding altijd bij de jurk. “Je wilt dat de aandacht op het prachtig op maat gemaakte en ontworpen kledingstuk ligt en niet op de onderkleding. Het tonen van onderkleding kan een geweldige outfit tenietdoen”, vertelt de expert.

Bron: Elegance | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook