Voeg dít favoriete truitje van Kate Middleton toe aan je capsule wardrobe

Thanks Kate!

Laat het maar aan Kate Middleton over om voor iedere gelegenheid de perfecte outfit te dragen. Zelfs wanneer ze zich niet helemaal optut, ziet de hertogin van Cambridge er nog chic uit. Het kledingstuk dat we nu aan onze capsule wardrobe willen toevoegen heeft Kate dan ook het hele jaar door aan.

Nautisch

Coco Chanel introduceerde dit kledingstuk in 1917 in haar nautische collectie: de marinière – een gestreept matrozentruitje. Enne, sindsdien is het een geliefd kledingstuk geworden onder menig fashionista. Françaises paradeerden er vroeger al mee langs de Franse Riviera en ook nu zien we het eenvoudige maar chique truitje nog regelmatig overal opduiken.

Zo ook bij La Middleton! Kate droeg het truitje bijvoorbeeld naar een officieel bezoek in combinatie met een witte highwaistshort en haar Superga-sneakers. Casual, maar toch netjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Royal Family 👑 (@kensington_family)

Maarre, natuurlijk kleed je ‘m ook mooi met een lange rok voor een elegante look. Paar hakken eronder en gaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Reflective (@the_reflective_)

De gestreepte matrozentrui staat ook erg goed bij een broek met wijde pijpen. Love it!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marinalv (@am8597_)

Of kies voor een casual look wanneer je het truitje combineert met jeans. Om de outfit nog wat op te leuken, kun je voor toffe accessoires gaan, zoals een strooien hoed met bijpassende tas. Gaaf!

Enne, wees zeker niet bang om eens een andere kleur te kiezen, die misschien wat lichter is bijvoorbeeld. Zo heb je voor elk seizoen een bijpassend truitje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Simply Elsa (@simply_elsa)

Eenvoud

Door de eenvoud van het kledingstuk, is het truitje enorm gemakkelijk te combineren met allerlei andere kledingstukken: perfect voor een capsule wardrobe dus. Of je nou kiest voor een volledige gestylde of een lekkere casual look, de marinière past overal bij. Rennen naar de winkel dus. Thanks Kate!

Bron: Flair.be | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws