Toeval of niet? Dit hebben alle exen van Leonardo DiCaprio met elkaar gemeen

Bizar!

Leonardo DiCaprio is nooit lang single. De acteur heeft al een aardige lijst aan exen en daar is er recent eentje bijgekomen. Hij en Camilla Morrone gingen onlangs uit elkaar, maar nu lijkt er alweer een nieuwe liefde in Leo’s leven te zijn. Enne, deze heeft opnieuw één ding met Leonardo’s andere exen gemeen.

Maria Beregova

Camila Morrone, de 25-jarige ex van Leonardo DiCaprio, heeft nét haar biezen gepakt en nu is er alweer een nieuw jong model in het leven van de Titanic-acteur. Leo zou nu aan het daten zijn met Maria Beregova, een 22-jarige Oekraïens model, met wie hij gespot is in Saint-Tropez.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Beregova✨ (@maria.beregova)

Dat de acteur voor een model aan zijn zijde kiest, is niets nieuws. Het grootste deel van zijn exen – Gisele Bündchen, Kelly Rohrback, Nina Agdal, Toni Garrin, om er maar een paar te noemen – werkt als model. Maar dat is zeker niet het enige wat de dames gemeen hebben.

Met 25 jaar is het klaar

Leeftijd schijnt nogal een dingetje te zijn voor Leonardo. Hoewel de acteur inmiddels zelf 47 jaar op de teller heeft staan, heeft hij nooit een relatie gehad met iemand ouder dan 25 jaar. Zo was hij bijna vijf jaar lang samen met het Israëlische model Bar Refaeli, maar vlak voordat ze 26 jaar oud werd, ging het uit. Hetzelfde gebeurde met exen Kelly Rohrback en Nina Agdal. Camila Morrone, Leo’s meest recente ex, was net 25 jaar toen hun relatie van vier jaar vorige maand tot een einde kwam. My heart will go on, totdat je 25 bent?

Als Leo zo consistent blijft met zijn modellenvriendinnen, is het binnen drie jaar over en uit tussen hem en zijn nieuwe liefde Maria. Net als de acteur zelf heeft het 22-jarige model net een breuk achter de rug. Volgens Daily Mail scheidde ze eerder dit jaar van Ahmed Masoud Abdelhafid, eigenaar van een vastgoed- en mode-imperium in Monaco.

Bron: Elle.Fr, Daily Mail, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws