Huh! Tuft Harry Styles nou in de schoot van een collega bij filmpremière?

Wait, what?

Harry Styles heeft de tongen gisteravond flink los gemaakt tijdens de première van de film Don’t Worry Darling. Hij kuste niet alleen een medespeler, maar het leek er ook op alsof hij tufte op de schoot van een andere collega? Say what?

Kus

Harry speelt in de nieuwe film Don’t Worry Darling, waarvan gisteren dus de première in het zonnige Venetië was. En hoewel zijn knappe verschijning al genoeg was voor het onderwerp van gesprek op social media, ging Harry toch om iets anders viraal. Ten eerste ging er een video rond van Harry die tijdens een staande ovatie zijn medespeler Nick Kroll kuste. Ehh…

Spugen

En ten tweede zou Harry in de schoot van collega Chris Pine hebben gespuugd? Toen Harry aankwam bij zijn zitplek, keek Chris ineens verbaasd naar zijn schoot. Fans denken nu dat dat is omdat Harry zijn speeksel dus onopvallend heeft gedropt op de schoot van Chris. Zou de acteur dat echt gedaan hebben? Kijk en oordeel zelf.

Vermeende ruzie

Overigens ging het na de première niet alleen maar over Harry, want de film an sich is nu al de meest besproken film van het jaar. Dat heeft niet alleen met de sterrencast – bestaande uit Florence Pugh, Harry Styles, Gemma Chan, Chris Pine, Nick Kroll en Sydney Chandler – te maken, maar ook met de vermeende ruzie tussen regisseur Olivia Wilde en hoofdrolspeelster Florence.

Harry en Olivia zijn aan het daten in real life, terwijl Harry in de film natuurlijk erg romantisch is met Florence. Enne, dat zou onderling tot enige irritaties hebben geleid. Al lijkt het er niet per se op dat hun ruzie om Harry gaat. Op TikTok begon de geruchtenmolen na de opnames in ieder geval volop te draaien. De acteurs zelf hebben overigens niks losgelaten over een eventuele vete. In een interview met Variety zei Olivia het volgende. “Er is veel gezegd waar ik grotendeels geen aandacht aan schenk”, vertelde ze aan Variety. “Maar de absurditeit van verzonnen clickbait en de daaropvolgende reactie op een niet-bestaand loonverschil tussen onze hoofdrolspelers en ondersteunende acteurs, maakte me echt van streek.”

Olivia geeft in dat zelfde interview zelfs aan heel blij te zijn met het werk van Florence. “Ik werd door haar omver geblazen. Ik hield van de film, maar ik hield van haar. Ik had zoiets van: ‘Nou, ze is buitengewoon. Ze is duidelijk de meest opwindende jonge actrice die vandaag werkt.” Hmm…

Bron: Harpers Bazaar, RTL Boulevard | Beeld: Twitter, Brunopress

Laatste nieuws