Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Triest nieuws voor Tabitha: 'Rust zacht'

'Onvoorwaardelijke liefde is wat u ons heeft gegeven.'

Premiere Bon Bini Holland 3

Verdrietig nieuws voor Tabitha. De oma van de zangeres is namelijk overleden. Op Instagram deelt ze een emotioneel bericht.

"Lieve oma, meer dan oma...u was een moeder voor ons allemaal", schrijft Tabitha bij een foto van haar hand op de hand van haar grootmoeder. "Onvoorwaardelijke liefde is wat u ons heeft gegeven."

Kind

De zangeres is haar grootouders dankbaar voor de mooie herinneringen die ze haar hebben gegeven. "Bij jullie was het veilig en voelde ik mij gehoord, werd ik verwend geliefd en mocht ik even kind zijn. En ook in mijn volwassen leven waren jullie daar en was u daar na het overlijden van opa", deelt ze openhartig.

Tabitha vertelt dat zij en haar oma elkaar elke dag wel spraken. "Mijn liefde en dank is groot, zo ontzettend groot dat ik heb mogen leren wat onvoorwaardelijke liefde is. En ik zal altijd alles geven om dit aan onze meisjes mee te geven wetende dat jullie over ons waken. Rust zacht lieve oma 🤍", besluit ze haar eerbetoon aan haar grootmoeder. Tabitha's oma heeft dus een bijzondere rol in haar leven gespeeld en ze hoopt dit door te geven aan dochtertje Imaya en de kleine spruit die op komst is.

Condoleance

De zangeres kan op veel steun rekenen. Zo regent het condoleances in de reacties op de post. Onder andere Ronnie Flex, Yuki Kempees en Akwasi spreken hun steunbetuigingen uit naar haar. We wensen Tabitha's familie veel sterkte toe!

Bron: Instagram @tabithamusik | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • NLD/Rotterdam/2021mmdd - Premiere Bon Bini Holland 3 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Tabitha Foen-A-Foe (zwanger)