Zien: Tabitha deelt prachtige foto’s van babybuik

Cute!

Lees ook

Tabitha scoort hit na hit, geniet volop van dochtertje Imaya en is ook nog eens zwanger van een tweede kindje. Op Instagram deelt de zangeres foto’s van haar prachtige baby belly.

Happy, but tired

Tabitha is op de foto te zien met al een flinke buik en schrijft bij de foto: “Update: Happy but tired.. 🤍” De kleine lijkt dan ook te groeien als kool, wat mama Tabitha enorm zal uitputten. Het zal niet lang meer duren voordat de zangeres het kindje in haar armen kan houden. Lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WOFE ♀ (@tabithamusik)

Zonnestralen

Volgers van de beauty reageren massaal met hartjes onder de foto. “Curaçao heeft kleine miss Vlaar goed gedaan, ze groeit als kool 😍❤️”, reageert iemand. Naast dat Tabitha een welverdiende vakantie op het zonnige eiland erop heeft zitten, heeft ze daar ook nog een nieuw stulpje op de kop weten te tikken. Al die zonnestralen doen haar en de baby vast veel goed.

Baby belly

Drie maanden geleden deelde de zangeres op Instagram de aankondiging van het toekomstige kindje van haar en verloofde Mauron. “We can’t wait to hold you and love you forever. Your sister, daddy and I are patiently waiting, for all of us to be together💜“, schrijft Tabitha op Instagram bij reeks lieve foto’s waarop haar baby belly toen al te zien was.

Het stel werd vorig jaar trotste ouders van dochtertje Imaya. Ook was 2021 het jaar dat Mauron op één knie ging voor Tabitha en de twee zich verloofden. We zijn benieuwd wat de toekomst het gelukkige gezinnetje nog meer brengt!

Bron: Instagram @tabithamusik | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook