Trots: deze BN’ers hebben vandaag hun kroost weer naar school gebracht

Onder andere Nicolette van Dam en Bas Smit moesten vanochtend weer haasten.

Na een heerlijk lange zomervakantie wordt het nu toch echt tijd om weer terug naar de realiteit te keren. Zo ook voor deze bekende ouders: hun kids moeten vanaf vandaag weer aan de bak op school en dat levert een hele hoop snoezige plaatjes op op Instagram.

Nicolette van Dam en Bas Smit bewijzen maar weer eens dat het niet altijd gaat zoals je in gedachten had. “Dacht alles onder controle maar was uiteindelijk toch race tegen de klok; stress voor de kledingkast want had er ff niet op gerekend dat de meiden deze vakantie iets van 5cm langer zijn geworden!”, schrijft Nicolette bij een lief kiekje van haar samen met dochters Lola-Lily en Kiki-Kate.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Zoontje Pax van Eva Jinek gaat vandaag op weg naar zijn allereerste schooldag. Enne, dat is niet alleen spannend voor hem. “Ik voel zoveel verschillende dingen, en ze zijn vast hetzelfde als alle andere ouders die vandaag ook voor het eerst hun kindje naar school brengen: trots, ongeloof – is mijn baby al zo groot – weemoed, een scheutje zenuwen en hoop. Heel veel hoop.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Dochter Zara-Lizzy heeft ook haar allereerste schooldag, bepakt met een goedgevulde rugzak. Mom Monica Geuze vindt het maar al te spannend, maar is bovenal natuurlijk super trots.

En ook actrice Liza Sips – die zelf ook een spannende dag heeft, want vanavond is ze te zien in de eerste aflevering van Expeditie Robinson – brengt haar kids naar school. Dochter Charlize gaat naar groep 1 en zoon Jonah gaat naar groep 3.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Bettina Holwerda en Jim Bakkum gaven dit weekend nog een spetterend optreden in de rol van Danny en Sandy uit de musical Grease tijdens Musical Awards: the Kick-off, maar staan nu weer met beide benen op de grond. Dus wordt het tijd om zoon Lux en dochter Posy naar school te brengen.

Enne, Chantal Janzen deelt zoals we van haar gewend zijn een heleboel hilarische video’s in haar Stories over het wegbrengen van de kids na de vakantie. Dit filmpje op de Instagram-pagina van haar tijdschrift wilden we je niet onthouden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door &C (@andcgram)

Ook Kim Kötter en Jaap Reezema delen een te lieve video in hun Stories waarin ze hun kroost de basisschool in begeleiden. Tijd om afscheid te nemen, maar vooral ook weer even rust…

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws