Oh my: EOTBDD’s Sem gewond door heftig auto-ongeluk

De EOTBDD-ster is voor de tweede keer in een half jaar tijd betrokken bij een auto-ongeluk.

Shocking: Sem – bekend van Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7 – en haar vriend Jason hebben gisteravond een heftig auto-ongeluk gehad, waarbij ze naar het ziekenhuis moesten worden gebracht. Daar hebben ze een paar uur gelegen waarna ze weer naar huis mochten. Dit is de tweede keer in een half jaar tijd dat de beauty betrokken is bij een auto-ongeluk.

Greppel

Sem schrijft op Instagram wat er is gebeurd. “Jason en ik hebben gisteravond een heftig auto-ongeluk gehad. Ik kwam in een greppel waar kiezels in lagen langs de weg, waardoor ik de macht over het stuur verloor en we met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct geknald zijn”, laat ze in haar Stories weten. Haar auto is total loss en moest direct naar de sloop. Oh my

‘Let goed op jezelf’

Het stel werd opgehaald met een ambulance, waarna ze een tijdje in het ziekenhuis hebben gelegen. “We zijn nu oké. Tijd om te herstellen nu”, gaat Sem verder. Ook waarschuwt ze haar volgers nog. “Gevaar zit in een klein hoekje, let goed op jezelf!” De beauty geeft aan dat ze even afstand neemt van social media om te herstellen van het incident.

Tweede keer

Begin dit jaar meldde Sem op Instagram dat ze toen ook een ongeluk heeft gehad en dat er nog maar weinig van haar auto over was. Ze vertelde erbij dat het goed met haar ging, maar dat ze veel last had van haar nek en rug. Ook toen was haar auto volledig gesloopt. Heftig dat dit haar nu voor de tweede keer in een half jaar tijd gebeurt!

In Ex on the Beach: Double Dutch zagen we Sem keer op keer terugkeren naar haar grote liefde Dusty, terwijl Dusty de fling met Sem allesbehalve serieus nam. Inmiddels is de realityster dolgelukkig met lover Jason. Awh!

Grazia wenst Sem en Jason heel veel sterkte met hun herstel!

Bron: Love Reality | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws