Love Islands Raphaëlla over kritiek op deelname: ‘Vond ik wel heftig’

De All Star blikt terug op haar deelname.

Lees ook

De knappe Raphaëlla Deuringer wist de finale van Love Island net niet te halen. De brunette vormde na Casa Amor – onverwachts – een koppel met Merijn. Spreekt ze hem nog? En hoe gaat ze om met de kritiek die er op haar af kwam? In gesprek met Grazia blikt Raphie terug op haar deelname.

Merijn

Raphaëlla had de eer om voor de tweede keer mee te doen aan Love Island. De Vlaamse was één van de All Stars in Casa Amor en had goede hoop om ditmaal wél de liefde te vinden. Helaas mocht het niet baten, want met Merijn blijkt het uiteindelijk toch slechts vriendschappelijk te zijn. “We zijn vrienden, er gaat ook niets gebeuren tussen ons”, stelt Raphaëlla.

Raphie werd door Yousri uit Casa Amor meegenomen naar de villa en daar hadden veel kijkers een mening over. Op social media kreeg de Islander dan ook best veel kritiek over zich heen. “Vooral tijdens Casa Amor was het heftig, zeiden mijn vriendinnen.”

Kritiek

Zo kwam er veel commentaar op het feit dat Raphaëlla met Jules had gepraat, terwijl hij met Amandine was en dat een vriendin van Raphi zou zijn. “Ik heb het me niet echt aangetrokken, want ik heb natuurlijk in Casa Amor gezeten en het beleeft”, legt ze uit. “Er wordt maar 40 minuten uitgezonden, dus ik snap dat mensen een mening hebben, maar om zoveel bedreigingen te krijgen vond ik wel heftig.”

Toch heeft ze het wel een plekje kunnen geven. “Ik sta sterk in mijn schoenen en weet wat er wel en niet is gebeurd. Ik trek me dus niks van die haat aan, want uiteindelijk maakt het me alleen uit wat mijn vrienden en familie van me vinden”, vervolgt ze. “Als het mensen niet aanstaat wat ik doe, dan is dat maar zo. Ik heb ook niet meegedaan om iemands favoriet te zijn”, aldus Raphaëlla.

Amandine en Jules

Inmiddels weten we dat Jules en Amandine elkaar weer zien en kijken of het nog iets kan worden. Dat vindt Raphie leuk om te horen. “Ik ben heel blij voor hun. Ik hoop dat er iets moois opbloeit tussen hen”, aldus de Islander. Ahw!

Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook