Love Islands Amandine haalt uit naar Raphaëlla: ‘Smerige actie’

'Dit is zeker niet iets wat je bij vrienden doet.'

Lees ook

Een paar afleveringen geleden zagen we Amandine vertrekken uit de Love Island-villa, omdat haar Jules voor bombshell Lisa was gevallen. In Casa Amor was Lisa niet de enige die haar oog op de gevoelige hunk had laten vallen; ook Raphaëlla had haar pijlen op hem gericht, ondanks dat ze bevriend was met Amandine. De beauty doet daar nu een boekje over open op haar Instagram Stories. Oh my

De knappe Amandine is weer thuis na haar Love Island-avontuur en heeft niet stilgezeten. Alle afleveringen moeten natuurlijk teruggekeken worden en vooral Casa Amor zal voor haar heel interessant geweest zijn. Ze had immers geen idee wat daar allemaal is gebeurd.

Tegenstrijdig

Gelukkig wilde Raphaëlla dat toen best aan haar uitleggen, al was die uitleg toch een beetje anders dan wat de kijkers hebben kunnen zien. “Toen Jules binnenkwam, zei ik tegen hem dat ik er niks van moest weten. Toen zijn we gaan praten, want er was wel een klik. Maar, ik heb altijd tegen iedereen gezegd dat ik het moeilijk vond om me open te stellen naar hem, ook tegenover jou.” In Casa Amor zagen we toch echt dat Raffie degene was die telkens naar Jules toe ging om hem te vertellen dat ze hem beter wilde leren kennen en dat zij de vrouw was die hij zocht.

‘Geen mooie actie’

En dus was het afwachten tot Amandine de afleveringen zou gaan terugkijken, toen ze besloot om de villa te verlaten. Naast alle steunbetuigingen en mooie woorden van kijkers, deelt ze ook wat ze van de situatie met Raphaëlla vindt. “Wat Raphaëlla betreft is het helemaal geen mooie actie geweest”, begint de blondine haar verhaal. “Ik weet waar ik voor mezelf lijnen moet trekken en dit is zeker niet iets wat je bij vrienden doet, dus ik trek voor mezelf ook de lijn hier.” You go, girl!

Amandine geeft aan dat ze Raffie nog steeds de liefde gunt en dat mensen het niet voor haar hoeven op te nemen tegenover Raphaëlla. “Naast haar smerige acties is het niet nodig om haar gemene berichten te sturen.” Tell ‘em, Amandine!

Ook voor Jules heeft ze nog wat woorden over, al rekent ze hem niks aan. “Wat gebeurd is tussen Jules en mij was niet heel mooi, maar hij verdient nog steeds een topvrouw”, schrijft de beauty. “Ik hoop nu dat Lisa goed zorg draagt voor zijn hartje.” Awh!

Steun van vriendinnen

Raphaëlla’s vriendinnen nemen het overigens voor haar op in Raffie’s Instagram Stories. “Aangezien Raphaëlla momenteel niet hier is om zichzelf te verdedigen, vonden wij als vriendinnen dat het tijd werd om enkele dingen uit te klaren”, beginnen zij hun statement. “Amandine en Raphaëlla zijn uit elkaar gegroeid en Amandine behoort niet tot Raphaëlla haar cirkel. Wat niet wil zeggen dat Amandine haar daardoor minder gekwetst kan voelen.” Aha!

Bron: Instagram @amandinebonehill | Beeld: Videoland, RTL, Instagram Amandine

Laatste nieuws

Zie ook