Love Islands Amandine over Raphaëlla: ‘We waren elke dag samen’

'Het was niet leuk, maar ik heb geen zin om drama te maken.'

Lees ook

Vorige week zagen we Amandine vertrekken uit de Love Island-villa, omdat haar Jules voor bombshell Lisa was gevallen. In Casa Amor was Lisa niet de enige die haar oog op de gevoelige hunk had laten vallen, want ook Raphaëlla had haar pijlen op hem gericht, ondanks dat ze bevriend was met Amandine. In gesprek met Grazia vertelt ze hoe het nu tussen haar en Raphaëlla zit.

Openstellen

“Toen Jules binnenkwam, zei ik tegen hem dat ik er niks van moest weten”, vertelde Raphaëlla aan Amandine bij hun weerzien in de villa. “Toen zijn we gaan praten, want er was wel een klik. Maar, ik heb altijd tegen iedereen gezegd dat ik het moeilijk vond om me open te stellen naar hem, ook tegenover jou.” In Casa Amor zagen we echter dat Raffie degene was die telkens naar Jules toe ging om hem te vertellen dat ze hem beter wilde leren kennen en dat zij de vrouw was die hij zocht.

Haar cirkel

Raphaëlla’s vriendinnen namen het vervolgens op voor haar. “Amandine en Raphaëlla zijn uit elkaar gegroeid en Amandine behoort niet tot Raphaëlla haar cirkel. Wat niet wil zeggen dat Amandine zich daardoor minder gekwetst kan voelen.” Dus hoe zit dat nou tussen de twee dames?

Samen op vakantie

“We zijn sinds twee jaar bevriend met elkaar”, vertelt Amandine als we met haar bellen. De beauty legt uit dat ze zelfs samen op vakantie zijn geweest en dat ze vorig jaar bijna elke dag samen waren. “We waren dus wel echt close, al was dat nu minder. We zaten niet meer echt in elkaars cirkel.” Aha!

Geen boze ogen

“Ja, het was een smerige actie, maar alsnog heb ik geen haat richting haar.” Amandine geeft aan dat ze er nu niet zoveel meer aan kan doen, dus het lekker achter zich wil laten. “Ik heb geen zin om drama te maken. Het was niet leuk, het was niet lief van haar, maar ik kijk niet met boze ogen naar haar.”

Gelukkig heeft de beauty ook iets heel moois aan haar Love Island-avontuur overgehouden: haar vriendschap met de andere dames in de villa is hechter dan ze had verwacht. “We zijn allemaal heel close geworden.” Dat geloven we gelijk!

Beeld: Videoland, RTL

Laatste nieuws

Zie ook