Love Islands Rick vroeg Jotti naar haar ex-vriend Wesley Sneijder: ‘Vond ze niet zo fijn’

Rick maakte de tongen los met deze vraag.

Ricks Love Island-avontuur was kort maar krachtig. De bombshell vormde korte tijd een koppel met Jotti, die hij behoorlijk aan de tand heeft gevoeld. In gesprek met HLN blikt Rick terug op zijn deelname en vertelt hij over het moment dat hij Jotti naar haar ex-boyfriend vroeg.

Recap

Even een kleine recap: Mehti en Jotti zitten in een koppel als Rick als bombshell zijn intrede doet in de Love Island-villa. Rick zit echter nog maar net in het programma als alle Islanders zich bij de vuurkorf moeten verzamelen. Als nieuwkomer moest hij kiezen met welke dame hij een koppel wilde vormen. Ricks keuze had grote consequenties, want de man die als single overbleef, moest direct de villa verlaten. Rick koos voor Jotti en dus moest Mehti de villa verlaten.

Confronterende vraag

En omdat er vaak maar weinig tijd was om iemand goed te leren kennen op Love Island, opende Rick al snel het vragenvuur bij Jotti. Zo vroeg hij haar onder meer naar haar relatie met bekende ex-voetballer Wesley Sneijder. “Ik richtte mijn pijlen op Jotti, ik begreep dat ik haar uit een stelletje rukte – en dat dit voor haar even schakelen was”, vertelt Rick. “Er werd bovendien gefluisterd over Wesley Sneijder, haar ex. Ook Mehti twijfelde om het onderwerp aan te kaarten. Jotti gaf aan dat ze van directe Nederlanders hield – wat precies mijn stijl is – en dus sprak ik haar aan over Wesley.”

Eind goed, al goed

Maarre, die vraag vond Jotti niet zo prettig. “Dat vond ze niet zo fijn, waarop ze zich wat afsloot. Ik begreep dat. Toen we nadien beter met elkaar begonnen te praten, moest ik er alweer uit. Jammer, maar niets aan te doen. Ik ben wel blij om te zien dat ze zich zo goed voelt bij Cas. Hij kwam precies op het juiste moment, en ik gun haar dit écht”, aldus Rick. Jotti gaf na die vraag meteen al aan dat ze het er niet over wilde hebben omdat ze dat inmiddels had afgesloten.

Tussen Rick en Jotti is het dus niks geworden, maar uiteraard wel tussen Cas en Jotti. De twee wonnen zaterdag de finale van Love Island.

Bron: HLN | Beeld: Love Island

Laatste nieuws