Op dit bizarre tijdstip vinden de herkoppelingen van Love Island plaats

OMG!

Lees ook

De herkoppelingen van Love Island zijn altijd een spannend, maar officieel moment. De Islanders dossen zich helemaal uit en zitten gemoedelijk bij de vuurkorf te wachten totdat ze hun keuze mogen maken. Om dit moment nog wat dramatischer te maken, vindt de herkoppeling altijd plaats als het buiten al donker is. Dit geeft een geweldige sfeer, maar hoe laat is dit nou eigenlijk?

Donker

Aangezien het donker is buiten tijdens de herkoppelingen, kunnen we er wel van uitgaan dat het sowieso na 23.00 uur is. Oud-Islander Rick deelde eerder al dat de Islanders gedurende zijn tijd in de villa altijd tussen 08.00 en 09.00 uur ’s ochtends gewekt werden. Hoeveel slaap zouden ze dan hebben gehad? Amandine geeft ons het verlossende woord via haar Instagram Stories.

Q&A

’s Ochtends krijgen de Islanders een berichtje dat er een herkoppeling aan zit te komen, zodat ze zich kunnen voorbereiden. Wie gaan ze kiezen en wie zal er dus automatisch afvallen? Tijdens een Q&A-sessie beantwoordde Amandine de vraag hoe de laat de wekker gaat en hoe laat ze naar bed gingen in de villa. “We staan op rond 8.30 uur en gaan naar bed rond 23.00 uur”, antwoordt de beauty.

Uitslapen

Maarre, door een herkoppeling kon het soms best wel laat worden. “Bij een herkoppeling kon dat 2 of 3 uur in de nacht zijn, maar dan mochten we wel wat langer uitslapen.” Gelukkig maar!

Bron: Girlscene | Beeld: Videoland, RTL

Laatste nieuws

Zie ook