Laatste herkoppeling in Love Island: dit zijn de vijf koppels

Welke van deze koppels gaat winnen?

De grote finale van Love Island komt steeds dichterbij en daar zijn ook de koppels zich van bewust. Gisteravond vond alweer de laatste herkoppeling plaats en die leverde verrassende resultaten op. Helaas moest er één single en één koppel naar huis en bleven er nog maar vijf koppels over. We nemen de vijf overgebleven koppels met je door.

Herkoppeling

De herkoppeling van gisteravond zorgde voor tranen met tuiten bij de Islanders. Tyra bleef als single over en moest helaas naar huis, maar ook koppel Lisa en Jules moesten weg. Zij hadden volgens hun mede-Islanders de minste kans op liefde en werden er daarom uit gestemd. Vooral Merijn had het moeilijk met die keuze, want Jules was toch wel zijn maatje. Gelukkig kan de grappenmaker uithuilen bij Raphaëlla, met wie hij tijdens een date ineens toch wel een goede klik leek te hebben. En daarmee zijn we bij het eerste koppel aangekomen: Merijn en Raphaëlla!

Merijn en Raphaëlla

Merijn en Raffie werden gisteren verrast met de boodschap dat ze op date mochten samen. Beiden zagen ze dit niet aankomen, maar uiteindelijk bleek de date toch wel heel gezellig. Merijn liet een gevoelige kant van zichzelf zien en dat vond Raphaëlla heel goed van hem. De klik was er dus zeker en daarom koos Merijn er bij de herkoppeling voor om een koppel te vormen met Raffie.

Jotti en Cas

De vonk sloeg al bij hun eerste gesprekje over en sindsdien zit er een stijgende lijn in de relatie van Jotti en Cas. De twee hebben zelfs al een nacht in de hideaway doorgebracht en Cas heeft toegegeven dat hij al kriebels begint te voelen. Daarom kwam het voor velen niet als een verrassing dat Cas weer voor Jotti koos bij de herkoppeling.

Lennert en Fé

Lennert en zijn al vanaf het begin niet meer bij elkaar weg te slaan. Sterker nog, Lennert heeft Fé officieel gevraagd als zijn vriendin. “Alsof je een kind bent en je krijgt het cadeau dat je altijd al wilde”, zei Fé over het moment. “Dat je moet lachen en huilen tegelijkertijd.” Wat denk jij, maken de lovebirds kans om te winnen?

Nathan en Imen

Nathan kwam vorige week als nieuwe bombshell in de villa en de single meiden wilden hem meteen leren kennen. Hij mocht op date met Imen en Raphaëlla en die date bleek een succes. Nathan koos er uiteindelijk voor om een koppel te vormen met Imen en sindsdien leren de twee elkaar steeds beter kennen. Schoppen de twee het tot de finale?

Mert en Sunita

Mert en Sunita beginnen elkaar leuker en leuker te vinden en ook worden er regelmatig kusjes uitgedeeld. Mert heeft zelfs toegegeven dar hij gevoelens heeft voor Sunita. “Dat had ik niet verwacht”, gaf hij toe gisteravond. Cute!

Welk koppel gaat er aanstaande zaterdag met de winst vandoor?

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws