Siblings op zoek naar de liefde in Dated & Related op Netflix

Is dit het meest ongemakkelijke datingprogramma ooit?

Lees ook

In Love Island volgden we tweeling Yousri en Sayed al in hun zoektocht naar de liefde, maar nu komt Netflix met een nieuwe datingshow voor siblings! In Dated & Related gaan broers en zussen op zoek naar de liefde in het zuiden van Frankrijk. Ooh la la!

Liefdesavontuur

De makers van Too Hot to Handle hebben een geweldige twist bedacht op hun datingformat. Wat nou als je iemand bij je hebt die je al je hele leven lang kent en allebei op zoek bent naar de liefde? In Dated & Related is dat de catch: je gaat samen met je broer of zus naar een villa in Zuid-Frankrijk om daar het liefdesavontuur aan te gaan.

De trailer van Dated & Related voorspelt in ieder geval al heel veel goeds. Alle goede datingshow-ingrediënten zitten er in: van knappe singles tot een prachtige villa en adembenemende dates. Als daar geen liefde uit opbloeit, dan weten we het ook niet meer.

Awkward

De siblings gaan dubbeldaten met andere broers en zussen en dat kan enorm ongemakkelijke momenten opleveren. Of kan je broer of zus je juist helpen bij het vinden van de ware? Misschien kennen ze je wel beter dan jijzelf! “Als je op zoek bent naar je soulmate, helpt het als je iemand aan jouw kant hebt staan”, horen we in de trailer. Forget about Tinder: volgens dit datingprogramma is dubbeldaten met je sibling dé tip om de ware te vinden!

Of dit het meest ongemakkelijke datingprogramma ooit wordt en of er daadwerkelijk liefde zal opbloeien tussen de deelnemers, kunnen we vanaf 2 september op Netflix zien. We can’t wait!

Bron: Netflix Info | Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook