Beschuit met muisjes! Ellen Hoog is opnieuw moeder geworden

'Another lady in the house.'

Ellen Hoog werd vorige week voor de tweede keer moeder! In februari liet de voormalig hockeyster al weten dat zij en hubby Kelvin in verwachting waren, maar nu is dochter Sev Lexi Jo dan ook daadwerkelijk geboren. Te leuk!

Another lady

Op Instagram laat Ellen weten dat de kleine vorige week is geboren. “Vorige week is ons kleine meisje Sev Lexi Jo geboren en we zijn helemaal verliefd!”, schrijft ze bij een te lieve foto van haar en het meisje. Ook hubby Kelvin deelt een lief kiekje van Ellen, Sev en grote zus Bowie Mae. “Another lady in the house“, schrijft hij daarbij. Een heerlijk huis vol vrouwen, cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellen Hoog (@ellen_hoog)

Bestie Naomi van As reageert onder de foto met “😍”. Enne, ook zij kan elk moment voor de tweede keer moeder worden. Hoe leuk is het om met je beste vriendin tegelijk zwanger te zijn! Presentatrice Quinty Trustfull doet ook een duit in het zakje: “Aaaaaah gefeliciteerd!! Wat een plaatje 💖”. Actrice Toprak Yalçiner reageert onder de foto: “Sev betekend “heb lief” in het Turks 🥰🥰”. De perfecte betekenis voor zo’n lieve meid!

Gezond

Ellen liet eerder al aan Shownieuws weten dat ze altijd jong moeder heeft willen worden, maar dat dat door haar hockeycarrière anders is gelopen. Daarnaast wilde ze altijd vier kinderen, maar daar heeft ze toch even over nagedacht. “Het worden er geen vier kan ik je vertellen. Met twee ben ik ook heel blij”, grapte ze. “Als deze gezond op de wereld komt, dan denk ik dat het helemaal goed is zo.” Zo is het, eerst maar even genieten van deze kleine meid!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws