Looking good: Janice Blok trots op afgetraind lichaam

'Ga elke dag kapot, maar dan hebbie ook wat', aldus de influencer.

Janice Blok zit lekker in haar vel – en dat is zeker te zien! De beauty zweet dagelijks behoorlijk wat af in de sportschool en deelt trots het resultaat hiervan in haar Instagram Stories.

Trots

Janice gaat als een speer. De Rotterdamse influencer heeft bijna 200 duizend volgers op Instagram, volgt een opleiding aan de toneelschool, host haar eigen podcast en is ook nog eens elke dag in de sportschool te vinden. De afgelopen maanden heeft Janice de knop omgezet en is ze keihard aan de slag gegaan met een personal trainer. Het resultaat? Een amazing figuur!

Op Instagram Stories deelt Janice enkele beelden van haar prachtige en sterke lichaam – inclusief serieuze guns en buikspieren. “Jaaa jaaa, ben zo trots! Ga elke dag kapot, maar dan hebbie ook wat 💪🏽”, schrijft ze erbij. Looking good, Janice!

Janice Blok

Kritiek

Met zoveel volgers op Instagram krijgt Janice helaas ook regelmatig te maken met kritiek. Zo krijgt de influencer elke dag meerdere berichten waarin mensen zeggen dat ze op moet houden met al die filters en dat haar make-up too much is. Onlangs maakte Janice korte metten met al die negatieve opmerkingen.

“‘Hou eens een keer op met die filters, je concealer onder je ogen klopt niet, teken geen sproeten als je ze zelf niet hebt, je linker teen is groter dan je rechter…’, STOP – HIERMEE 🤚🏽⛔️”, liet Janice in duidelijke taal weten op Instagram. “Leven en laten leven. Ik wil jullie inspireren, laten zien hoe ik mijn leven leef en vooral laten lachen. Bezorg ik die glimlach niet op jouw gezicht? Klik dan op de unfollow button. Bye bye, zwaai zwaai, adios en tot nooit meer ziens. 👋🏼” Tell ‘em!

Bron: Instagram @janiceblok | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws