Janice Blok verbluft volgers met spicy bikinifoto

Looking good, Janice!

Lees ook

Het zal je niet ontgaan zijn: het is heet. Om de verkoeling op te zoeken, besloot Janice Blok gisteren met een bootje het water op te gaan. Enne, daar maakte ze een wel heel spicy bikinikiekje. Ooh la la!

Bootje varen

Wanneer de temperatuur richting de veertig graden gaat, is er eigenlijk maar één ding dat we willen doen: onze bikini aantrekken en naar het water toe. Zo dacht Janice Blok er gisteren ook over. Samen met haar zus, haar bestie en natuurlijk hondje Blade besloot de beauty om lekker de Loosdrechtse Plassen op te gaan met een bootje. Héérlijk!

Bikinifoto

Naast enkele gezellige filmpjes vanaf de boot deelt Janice ook een wel heel spannend kiekje in haar bikini. Althans, de helft van de bikini. Haar topje heeft ze namelijk uitgetrokken…

Janice Blok

Het is wel duidelijk dat Janice goed op haar voeding let en heel wat uurtjes in de sportschool doorbrengt, want wauw: wat ziet ze er goed uit!

Haatreacties

Met 180 duizend (!) volgers op Instagram krijgt Janice helaas ook regelmatig te maken met kritiek. Zo krijgt de influencer elke dag meerdere berichten waarin mensen zeggen dat ze op moet houden met al die filters en dat haar make-up too much is. Onlangs maakte Janice korte metten met al die negatieve opmerkingen.

“‘Hou eens een keer op met die filters, je concealer onder je ogen klopt niet, teken geen sproeten als je ze zelf niet hebt, je linker teen is groter dan je rechter…’, STOP – HIERMEE 🤚🏽⛔️”, liet Janice in duidelijke taal weten op Instagram. “Leven en laten leven. Ik wil jullie inspireren, laten zien hoe ik mijn leven leef en vooral laten lachen. Bezorg ik die glimlach niet op jouw gezicht? Klik dan op de unfollow button. Bye bye, zwaai zwaai, adios en tot nooit meer ziens. 👋🏼” You go, Janice!

Bron: Instagram @janiceblok | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook