Yolanthe Cabau en zoontje Xess Xava zijn op safari in Kenia

'Dit is mijn droom', aldus het zoontje van de actrice.

Yolanthe Cabau en haar zesjarige zoontje Xess Xava genieten momenteel van een droomreis in Kenia. De twee zijn heerlijk samen op safari en dat is iets wat Xess altijd al heeft willen doen. Anders wij wel!

Safari

Een aantal dagen geleden deelde Yolanthe al een te leuke reel die ze met haar zoontje op het vliegveld had gemaakt. “Where are we going?” vraagt Yolanthe aan haar zoontje. Een dolenthousiaste Xess antwoordt: “To Africa!” “What are we gonna do?” vraagt Yolanthe dan met een brede glimlach. “See some lions and cobras“, zegt Xess vervolgens. De twee gaan samen op safari in Kenia, een droomreis!

Gisteren postte Yolanthe in haar Instagram Stories een reeks video’s van hun safaritrip. Als je nog niet blij was, dan moet je die echt even kijken, want het enthousiasme van Xess en Yolanthe is aanstekelijk. Xess gaat direct aan zijkant van de Jeep zitten, want zo zit hij dichtbij de dieren, vertelt hij.

Droom

Enne, die dieren komen absoluut dichtbij! Moeder en zoon zien een groep zebra’s voorbijkomen en ook een aantal giraffen zijn niet bang om hun gezicht even te laten zien. “Ik ben zo blij om hier te zijn, dit is mijn droom”, roept Xess uit als ze verder rijden. Een enorm gelukkige Yolanthe is te zien als ze samen met haar zoontje naar alle mooie dingen van Kenia kijkt. Dat snappen we maar al te goed!

Als Xess dan een babyolifantje met zijn moeder op een paar meter afstand ziet, zegt hij: “Kijk mama, dat zijn jij en ik.” Daarna komen de krokodillen en leeuwen nog voorbij. “This… wow“, schrijft Yolanthe bij een video van een leeuwin die vlak naast de Jeep ligt te zonnen. Hoe cool?!

Lachen

Het is niet allemaal alleen maar leuk, want ja, als je tussen de wilde dieren vakantie gaat houden, dan kan dat best spannend zijn als je gaat slapen. Xess is dan ook niet te spreken over de ‘hippos‘ die veel te dicht bij hun verblijf zitten en vindt het allemaal maar eng. Gelukkig weet mama Yolanthe hem te vertellen dat die niet in de buurt kunnen komen en is het al snel weer lachen met z’n tweeën.

De video’s in Yolanthe’s Stories zijn nog maar een paar uren te zien, dus als je even een geluksmomentje nodig hebt vandaag, ga ze dan zeker kijken. Te leuk!

Bron: Instagram @yolanthecabau | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws