Is Yolanthe klaar voor een nieuwe liefde?

In de nieuwste Grazia doet Yolanthe een boekje open over haar liefdesleven.

Lees ook

Al jaren ligt het liefdesleven van Yolanthe Cabau onder een vergrootglas. Of er inmiddels een nieuwe liefde in haar leven is? In het nieuwe Grazia Zomerboek geeft ze daar duidelijkheid over.

Nieuwe liefde

Begin dit jaar draaide de geruchtenmolen weer overuren over het liefdesleven van Yolanthe. Of de actrice daadwerkelijk een nieuwe liefde heeft? Daar kan zij duidelijk over zijn. “Ik ben vrijgezel en ik geniet met volle teugen van het leven”, vertelt Yolanthe aan Grazia. “In deze fase ben ik een alleenstaande moeder, maar wel een happy single mom met een happy kind.”

Hoewel Yolanthe niet meer samen is met Wesley Sneijder, de vader van haar zoontje Xess Xava, kan zij nog wel goed met hem overweg. “Ik heb een goede band met mijn ex en mijn kind heeft een goede band met zijn vader. En ook al zijn Wes en ik uit elkaar, de liefde is voor altijd”, laat zij weten.

Gelukkig gezin

Of Yolanthe openstaat voor de liefde? “Ik geloof dat het leven loopt zoals het moet lopen. Op een dag hoop ik weer een gelukkig gezin te vormen, maar dat kun je niet forceren”, vertelt ze. “Ik heb best veel vrijgezelle vriendinnen. Allemaal spontane, knappe, lieve, fantastische, ondernemende vrouwen. Dan denk ik weleens: waarom komt er nou geen leuke man in hun leven? Andersom hebben zij dat bij mij natuurlijk ook. Misschien zijn er gewoon minder van dat soort mannen…”

In het nieuwe Grazia Zomerboek deelt Yolanthe haar beste tips om met onzekerheden om te gaan, blikt ze terug op haar favoriete zomerherinneringen én doet ze een boekje open over haar liefdesleven. Het Grazia Zomerboek is vanaf donderdag 23 juni te koop.

Bron: Grazia Zomerboek (Anette de Vries) | Beeld: Martika Avalon

Laatste nieuws

Zie ook