Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: nóg twee kandidaten maken hun rentree in de EOTBDD-villa

Again?!

Grote kans dat je Ex On The Beach: Double Dutch later pas hebt kunnen kijken: MTV lag er namelijk uit. Pas rond 11 uur was de nieuwste aflevering van ons favoriete realityprogramma te kijken en wat zijn we blij dat we het weer hebben kunnen zien. Twee geesten uit het verleden maakten namelijk hun opwachting in de villa. Drama incoming!

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch.

Yes, de smaakmakers van de eerste paar afleveringen zijn terug: Joyce en Ayleen keren terug naar de villa. Het is echt een seizoen van komen en gaan en wéér komen, want vorige week zagen we Lars en Luca al terugkomen op hun jetski's.

Beach club

Deze aflevering begon gezellig. Stevie papt aan met Ivory en Romée deelt natuurlijk het bed met Luca. Hartstikke leuk allemaal natuurlijk, maar het zou EOTBDD niet zijn als iemand niet af wilt van zijn of haar bedpartner. Dit keer zijn Harrie en Luca dat. Harrie heeft wel genoeg gehad van Anne en ook Luca wil af van Romée. Gelukkig is de Tablet of Terror hun goedgezind en mogen ze even ontsnappen aan de dames in een beach club. Op dat moment sluipen Joyce en Ayleen terug de villa in.

Waarschuwing

Enne, zoals we van haar gewend zijn, stort Ayleen zich direct op Giovanna, want na het incident met haar maatje Harrie, heeft Giovanna nu mot met bestie Romée."Ga niet mij of Romée testen, want wij zijn één. Je bent gewoon de lul", bijt Ayleen haar dan ook toe. Die waarschuwing lijkt niet te baten, want Ayleen springt alsnog bovenop Giovanna, waarna de beveiliging tot twee keer toe moet ingrijpen. Oh my...

De beveiliging mag de hele tijd wel op standby staan, want daarna vliegt Joyce ex Lars in de haren, omdat hij met Taier heeft gezoend. "Ik heb niets fout gedaan. Ik heb nog nooit iemand zo achterbaks in mijn leven gezien", zegt hij woedend.

Plannetje

Maarre, Harrie wilde dus af van Anne. Nu Joao niet meer in beeld is, is Ayleen toch op zoek naar nieuw vlees en dus beginnen de twee hartstochtelijk te zoenen in het bijzijn van de hele villa. Plannetje geslaagd: Anne haalt haar koffers uit de kamer van Harrie...

Gelukkig is er ook nog gezelligheid in de villa. Nick mag op date met Taier aka 'de mooiste dame uit de villa'. Het stel gaat samen kajakken, al blijkt dat op deze woeste zee niet de favoriete activiteit van Taier.

Nieuwe ex

Nu Joyce klaar is met haar ex, wordt het tijd voor een nieuwe. Daarom komt Samir voor haar de zee uit lopen. Hij is 26 jaar en 'ready to mingle'. "Ik kwam Joyce tegen op een festival. De klik was er meteen. Daarna nummers uitgewisseld en toen bij elkaar in bed beland. Die tijd had ik zelf ook gewoon een vriendin, dus ik ben eigenlijk gewoon vreemdgegaan." Hij wordt op date gestuurd met Ayleen, maar kiest toch voor ex Joyce als hij zijn entree maakt in de villa. We zijn heel benieuwd wat de Tablet of Terror nog meer voor de kandidaten in petto heeft...

Bron: Love Reality | Beeld: MTV