EOTBDD’s Ayleen doet boekje open over cola-incident met Giovanna

'Ik vond het niet erg om de bad guy te zijn.'

In Ex on the Beach: Double Dutch neemt Ayleen geen blad voor de mond. De beauty is duidelijk niet vies van een beetje drama en staat dan ook graag in de center of attention. Samen met Grazia blikt de Twentse terug op het glas drinken dat ze in het gezicht van Giovanna gooide en de haatreacties die ze daardoor kreeg.

Oppervlakkig

“Ik wilde gewoon losgaan en niet te veel nadenken”, vertelt Ayleen als we met haar bellen. Het is in de villa heel moeilijk om niet oppervlakkig te lijken geeft de blondine aan, dus ownde ze dat maar gewoon. “Het maakte me niet uit wat anderen daarvan vonden. Ik dacht, ik doe gewoon lekker m’n ding en ga niet te veel nadenken.” Ze heeft dan ook een goed gevoel overgehouden aan haar acties in de EOTB-villa.

Geen spijt

Ook van het glas drinken dat ze in het gezicht van Giovanna gooide, heeft ze geen spijt. “Mensen vonden dat allemaal heel zielig voor haar, maar ik ken haar al vier jaar. Ik kan gewoon goed met Harrie, ondanks dat hij mijn ex is”, dat is één keer en nooit weer, bekent de beauty, “maar qua karakter mag ik die jongen gewoon heel graag. Dat hele ding met dat geld, ik weet dat dat waar is.”

Als Giovanna dan ook nog eens op date gaat met Joao, barst de bom. “Ik had al zo’n voorgevoel dat ze zouden gaan zoenen, want telkens zoende ik weer iemand en dan hij weer, enzovoort. Dus alles bij elkaar opgeteld vond ik haar gewoon een k*twijf.” Oh my…

Sensatie

Daarnaast vond Ayleen dat het nog veel te braaf was in de villa. “Op Lynn na, maar die was om ieder wissewasje ruzie aan het zoeken. Verder was iedereen vrij rustig. Ik hou gewoon niet van Ex On The Beach als er geen sensatie is, dus ik dacht, dan ben ik de bad guy maar, ik wil gewoon sensatie”, lacht de beauty. 

Ayleen wist dat door de actie mensen slecht over haar zouden denken. Toch gooide ze het glas drinken in Giovanna’s gezicht. “Ik deed het met voorbedachte rade, ik had dat glas cola allang in m’n hand toen zij en Joao binnenkwamen, maar ik vond het niet erg om die bad guy te zijn.”

‘You either love me…’

“Ik heb echt heel veel haatreacties gekregen. Of je haatte me, of je ging alleen maar meer van me houden na die actie. Het was het een of het ander”, vertelt Ayleen Er waren zelfs mensen die zeiden dat ze een fles naar haar hoofd zouden gooien als ze haar in het echt zouden zien. “Of dingen als: ‘Ik hoop dat je sterft in die villa’. Dat is best heftig, maar ik had dat wel verwacht. Het doet me ook helemaal niks als ik dat soort dingen lees, ik vind het eerder gewoon grappig.”

Gelukkig blijft de Twentse lekker nuchter en kan het haar allemaal vrij weinig schelen. “Als je al oordeelt over hoe iemand is in een aflevering van 45 minuten, dan ben je gewoon super dom. Dus wat je dan allemaal over mij zegt, interesseert me eigenlijk niet.”

Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch (MTV)

Laatste nieuws