It’s true! Déze weggestuurde EOTB-deelnemers maken comeback

Dus toch!

Al wekenlang klonken er rumours dat de door Stevie weggestuurde deelnemers terug zouden keren naar de Ex on the Beach-villa. In de aflevering van zondagavond bleek dat de geruchtenmolen het bij het juiste eind had en zagen we hoe Luca en Lars voor de tweede keer hun opwachting maakten in het programma.

Verrassing

Another day, another surprise in de EOTB-villa! Of nou ja, dit keer kwam de verrassing op een prachtig jacht. Terwijl de deelnemers nietsvermoedend aan het feesten waren tijdens een boat party, werden zij namelijk opeens verrast door de Tablet of Terror. “Klaar om spoken uit het verleden opnieuw welkom te heten?” zo luidt de vraag. Op dat moment rijden er twee jetski’s op de feestende EOTB-deelnemers af. Enne, wie zien we daar? Yes: Lars en Luca!

Drama

De Tablet of Terror heeft gelijk nog meer goed nieuws voor de twee teruggekeerde heren. Zo worden ze meteen op double date gestuurd met Giovanna en Taier, die ze nog niet kenden. Dat Lars en Luca daar wel blij mee zijn, blijkt al snel. Zo lijkt Lars het wel heel goed te kunnen vinden met Taier en heeft Luca zijn pijlen gericht op Giovanna, wat uiteindelijk zelfs eindigt in een first kiss.

Maarre, Luca is duidelijk niet van plan al zijn eieren in Giovanna’s mandje te leggen. Hij houdt zijn opties open en daar maakt Lynn maar al te graag gebruik van. Daar is Luca’s ex Romée natuurlijk helemaal niet van gediend. Wanneer het iets te gezellig wordt tussen Luca en Lynn, draait ze dan ook helemaal door. Oh my

Bron: LoveReality | Beeld: MTV

Laatste nieuws