EOTB’s Joao onthult wie hij naar huis zou sturen in Q&A

Joao licht een tipje van de sluier op!

Wij genieten wekelijks van alle juice en drama die er voorbijkomt in Ex on the Beach: Double Dutch. Maar voor de deelnemers zitten de opnames er allang weer op. Via zijn Instagram Stories beantwoordde Joao gisteren een hoop vragen van zijn volgers over everything EOTB.

Wegsturen

De Braziliaanse hunk nodigde zijn volgers uit om hem het hemd van het lijf te vragen – en dat lieten zij zich geen twee keer zeggen. Eén van de eerste vragen die hij beantwoordt is welke drie mensen van Ex on the Beach hij het meest mag, en welke drie hij weg zou sturen.

“Ik mag iedereen”, reageert hij. “Ik kan er geen één, twee, of drie kiezen. Ik mag gewoon iedereen”, deelt Joao. En wie hij dan naar huis zou sturen? Daar is de spierbundel ook duidelijk over: “Ik zou niémand naar huis sturen”, laat hij weten. Zelfs Taier, die ervoor koos om hem en Ayleen weg te sturen, mag wat Joao betreft dus gewoon blijven. Vergeven en vergeten, right?

Exit Joao

Ook blikt hij zelf nog terug op z’n vertrek uit het programma wanneer een volger vraagt of hij het erg jammer vond toen hij weggestuurd werd. “Ja, eigenlijk is het echt een kutgevoel om weggestuurd te worden. Het is ontzettend leuk daar, leuke mensen…dus ja. Als je weg moet, is dat natuurlijk niet leuk”, legt hij uit. Maar hij heeft er inmiddels vrede mee. “It is what it is”, aldus Joao.

Toch deelt hij later nog dat hij één bepaalde superpower wel zag zitten. “Niet weggestuurd kunnen worden”, lacht de Braziliaan.

Behind the scenes

Ook licht hij nog een tipje van de sluier op over hoe het er behind the scenes en onder de lakens aantoe ging bij de opnames. Zo vraagt een follower hoe het zat met voorbehoedsmiddelen en SOA-tests. Hier laat Joao geen gras over groeien: “Jongens, er zijn gewoon condooms in de villa, dus: no worries.

Ook heeft hij niets dan lof voor de EOTB-staf die tijdens de opnames hard aan het werk was. “Wij mochten niet uit de villa”, legt hij uit. “Alles werd voor ons geregeld. Wou je sigaretten, dan gingen ze dat voor je halen. Wilde je een bepaald eten, dan gingen ze dat voor je halen. Dus: S-O naar de productie.”

Bron: Instagram Stories @joaogainz | Beeld: Ex On The Beach

Laatste nieuws