Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Sem geeft duidelijkheid over de nasleep van haar ongeluk

Ze geeft een update over hoe het nu met haar gaat.

Afgelopen week werd bekend dat Sem van EOTBDD voor de tweede keer in een half jaar betrokken was bij een auto-ongeluk. Samen met haar vriend Jason heeft ze een paar uur in het ziekenhuis gelegen. Vandaag heeft ze op Instagram foto's gedeeld van de nasleep van het ongeluk.

In een greppel beland

“Jason en ik hebben gisteravond een heftig auto-ongeluk gehad. Ik kwam in een greppel waar kiezels in lagen langs de weg, waardoor ik de macht over het stuur verloor en we met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct geknald zijn”, liet Sem vrijdag in haar Stories weten. Haar auto was total loss en ging dus direct naar de sloop.

Diepe schrammen

Ook met Sem en Jason ging het niet goed en daar is nog altijd wat van te zien, blijkt uit de foto's die Sem vandaag deelde. Op de foto bij de Instagram-post is te zien dat er diepe schrammen bij Sems nek en neus zitten. "Helaas horen ook de minder leuke foto's erbij", schrijft ze bij het kiekje.

"Het enige wat ik even wil zeggen en belangrijk vind om te zeggen, is dat je van elk moment moet genieten. Je weet nooit wanneer je laatste is. Voor ons is dit een reality check geweest. Jason en ik hebben absurd veel geluk gehad, dit had namelijk heel anders af kunnen lopen", voegt Sem daaraan toe. Ook vertelt ze over de verwondingen die ze heeft: "Op een gebroken neus, scheurtje in m'n sleutelbeen, over glassneetjes en overal pijn na, hebben Jason en ik een enorme engel op onze schouders gehad."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Naast een Instagram-post deelde Sem via haar Stories een bericht waarin ze dieper ingaat op het ongeluk. Daarbij heeft ze het vooral over de vele vervelende reacties die ze na die tijd heeft gehad. "Ja, ik heb iedereen geblokkeerd die denkt dat het normaal is om achterlijke reactie te plaatsen wanneer iemand net een ongeluk gehad heeft. Sorry, maar ik snap dan echt niet wat je bezielt", schrijft ze.

"Dit is heel de reden dat ik eigenlijk niks wilde delen, maar wanneer ik dan 4 dagen niks post krijg ik vragen wat er is. Daarom heb ik ervoor gekozen dit globaal te delen", gaat Sem verder. Ook maakt ze duidelijk dat de diepe schrammen bij haar nek door de autogordel komen. We wensen haar en Jason veel rust en een voorspoedig herstel toe!

Bron: Instagram Sem de Coninck | Beeld: EOTBDD, Instagram Sem de Coninck