Zien we Sem van EOTBDD binnenkort bij Temptation Island?

Voelt ze er wel wat voor om weer aan een realityprogramma mee te doen?

Sem de Coninck kennen we van het vorige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Het programma was een behoorlijke rollercoaster voor haar, maar inmiddels is ze weer gelukkig in de liefde met haar vriend Jason Burgers. Ze gaven laatst samen een interview aan Beautify, waarbij ook werd gevraagd of ze mee willen doen aan Temptation Island. Zien we Sem binnenkort weer terug op tv?

Vervelende reacties

Hoewel haar deelname aan EOTBDD niet altijd leuk was, heeft het er wel voor gezorgd dat Sem steviger in haar schoenen is gaan staan. Ze zag ertegen op om zichzelf terug te zien op tv, omdat dat behoorlijk confronterend was. Ze viel telkens voor de praatjes van Dusty, en wist dat mensen daar een mening over zouden hebben. “Ik kreeg veel reacties: ‘Je bent naïef’, dat klopt, dat was ik”, zei ze destijds. “Maar degenen die ooit echt echt verliefd geweest zijn, zouden waarschijnlijk precies hetzelfde als ik gedaan hebben.”

Steun en liefde

Gelukkig kreeg Sem na de uitzending ook veel steun van haar ouders, zussen, vriendinnen en haar vriend Jason. “Ondanks dat het een lastige tijd was, focus ik me op de toekomst en onthoud ik vooral alle mooie herinneringen die ik daar gemaakt heb. Het was een avontuur waarvan ik mega veel geleerd heb en waar ik dankbaar voor ben. Wat ook belangrijk is, toch?” Helemaal mee eens! Inmiddels heeft Sem zelfs een mooi stap gezet in de liefde: ze is eind vorig jaar gaan samenwonen met Jason.

Temptation Island?

Onlangs waren Sem en Jason samen te gast bij Beautify, waar ze een aantal vragen beantwoordden. Er werd hen onder andere gevraagd of ze samen mee zouden doen aan een ander realityprogramma. Bekijk de video hieronder:

@beautifymagazine Who’s most likely to?! Zouden @semdeconinck en @jasonburgers echt meedoen als koppel aan Temptation Island?😱 elke donderdag én maandag een nieuwe aflevering SPILL THE THEA 🧃 bij ons op TikTok! Wie zie jij graag nog meer bij ons in de studio? #beautify #beautifymagazine #tiktokviral #exonthebeach2021 #eotb #eotbdd #viral #couple #realitytv #whoismostlikely #foryou #spillthetea #fyp #explorepage #trending #like #temptationisland #funny #funnyvideos #love ♬ origineel geluid – beautifymagazine

Zowel Sem als Jason zien een deelname aan Temptation Island niet zitten, zeggen ze. Ze hoeven hun relatie niet aan de ultieme test te onderwerpen. “Dan komt mijn psycho kant ook weer naar voren”, grapt Sem. De kans dat we haar dus binnenkort weer op tv zien, is klein. Weten we dat ook weer!

Bron: Love Reality, Beautify | Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch, TikTok

Laatste nieuws