EOTB’s Sem verbaast volgers met nieuwe look: ‘I did a thing’

We herkennen de beauty bijna niet meer.

Lees ook

Dacht je EOTB’s Sem nog te kunnen herkennen aan haar blonde lokken, dan heb je het mis. De beauty heeft afscheid genomen van haar blonde coupe en gaat sindsdien als brunette door het leven.

Donkerbruine lokken

I did a thing, something different“, deelt Sem bij een vrolijk kiekje op Instagram. Op de foto zien we Sem met een big smile in de camera kijken. De realityster ziet er totaal anders uit, aangezien haar lokken donkerbruin zijn geverfd. Ondanks dat we Sem bijna niet herkennen, moeten we toegeven: het staat haar prachtig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Onzekerheden

Het is niet de eerste keer dat Sem iets aan haar uiterlijk laat veranderen. De beauty liet onlangs via Instagram weten dat ze al een tijdje kampte met een onzekerheid, namelijk haar neus. “Ik was altijd onzeker over mijn neus. Ik vond mijn neus niet mooi. Ik heb mijn neus laten doen, omdat ik dit zelf wilde en ik sta achter mijn keus”, zo deelde ze.

Sem liet eerlijk weten dat ze tijdens haar jeugd veel onzekerheden heeft gehad, maar met veel dingen inmiddels ook vrede heeft. “Neus, borsten, billen, hoe slank ik was, of mijn armhaar. Inmiddels ben ik eigenlijk bijna nergens meer onzeker over. Mijn neus heb ik laten doen en hier ben ik zelfverzekerder door geworden”, vervolgde Sem. “Dat ik slank ben en niet zoveel billen en borsten heb, dat is gewoon hoe ik ben. Dat heb ik leren accepteren en dat vind ik niet erg meer.”

Bron: @semdeconinck | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook