Shocking: EOTB’s Sem was betrokken bij een auto-ongeluk

Haar auto is total loss.

Lees ook

In de zomer van vorig jaar was Dusty van Ex on the Beach betrokken bij een zwaar scooterongeluk, waarna hij voor zijn leven moest vechten. Deze week is er weer iets shockings gebeurd: Dusty’s ex Sem heeft ook een ongeluk gehad. Gelukkig is zij er een stuk beter aan toe.

Total loss

Gisteren meldde Sem op Instagram dat ze een ongeluk heeft gehad en dat er nog maar weinig van haar auto over is. Ze vertelt erbij dat het goed met haar gaat, maar dat ze veel last heeft van haar nek en rug. Ook heeft ze zo snel mogelijk een nieuwe auto nodig, aangezien haar auto nu total loss is. Op de foto’s is te zien dat de voorkant behoorlijk beschadigd is, wat aantoont dat Sem ergens bovenop is geklapt. Heftig!

screenshot-1

Misschien naar de fysio

Een paar uur na de melding over het ongeluk, gaf Sem een update over haar situatie via Instagram Stories. Ze vertelt dat ze inmiddels bij de huisarts is geweest voor de pijn in haar nek en rug. Ze heeft er pijnstillers voor gekregen en moet misschien naar de fysio als haar situatie niet verbetert. Daar heeft ze niet bepaald zin in, maar ‘wat moet, dat moet’. Wij wensen haar veel sterkte de komende tijd en hopen dat ze snel herstelt!

screenshot-2

EOTB’s Shani

Onlangs was er nóg een EOTB-ster betrokken bij een auto-ongeluk. Shani deelde namelijk via Instagram Stories dat ze het slachtoffer was van een kettingbotsing. “Ik was vandaag betrokken bij een auto-ongeluk met vier andere wagens.” Haar moeder zat naast Shani. “Zowel ik als mijn moeder die bij mij zat, hebben we behalve spierpijn geen letsel”, vertelde ze.

Het enige slechte nieuws voor de realityster is dat haar auto flink beschadigd is en Shani dus met behoorlijk wat kosten achterblijft. “De wagen zal veel geld kosten aangezien ik geen allrisk verzekering heb. Maar gelukkig zijn we ongedeerd.”

Bron: Love Reality | Beeld: EOTBDD, Instagram Sem 

Laatste nieuws

Zie ook