Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Lynn doet boekje open over fling met Ivory: 'Wat bezielde mij?'

'Ik dacht echt, wtf heb ik nou weer gedaan?'

Original Lynn weet dit seizoen eigenhandig naar een hoger niveau te tillen. De spraakmakende blondine heeft haar pijlen in de Ex On The Beach-villa gericht op bijna elke man. Lynn vertelt in gesprek met Grazia over haar flings in de villa.

Een intiem moment met Nick – máár geen sex – een heter dan hete douche met Ivory en nu heeft de Brabantse beauty alweer haar pijlen gericht op Luca, Lars en nieuwkomer Joey. Lynn doet het goed bij de mannen, ook al schiet ze niet altijd raak.

“Ik heb eigenlijk wel spijt van dat moment met Ivory”, bekent ze als we met haar bellen. “Hij is gewoon echt niet mijn type. Ik dacht echt: wtf heb ik nou weer gedaan? Ik moest ook janken daarna. Wat bezielde mij?” Awh!

Voetfetisj

Ook de pedicure-date met Lars leek wel grappig, maar was eigenlijk totaal geen succes. “Het was echt zwaar ongemakkelijk. Ook voor hem.” In de aflevering van deze week kwam dan ook naar voren dat Lars een voetfetisj had. “Dat is gewoon totaal niet mijn ding. Ik was wel blij dat ik even de villa uit was na al dat gedoe met Romée en als ik met Luca een date had gehad, dan was het waarschijnlijk ook weer mot geweest.”

Leeuwenhol

Naast de mannen heeft de blondine ook een goede klik met een aantal dames. Zo zien we haar veelvuldig met Taier en Giovanna in de villa. “Ik vond het heel triest dat Giovanna direct de volle laag kreeg. Je komt toch in een leeuwenhol terecht, dus ik zou dat al eng vinden. Toen ik terugkwam van mijn date zat zij op mijn bed, helemaal te trillen en bijna te huilen, dus dat vond ik echt zielig.” Lynn vangt haar op dat moment op, waar Giovanna haar erg dankbaar voor is. Lief!

Maatjes

Ook original Joyce is echt een goede vriendin van Lynn geworden, de twee zien elkaar nog regelmatig. “We kenden elkaar al van een feestje, dus trokken we wat meer naar elkaar toe en werden we echt maatjes. Ik vond het ook echt heel erg dat zij eruit ging door corona. Ik denk namelijk dat het heel anders was gelopen als Joyce er nog in had gezeten, dan was er minder gevochten.”

De nieuwste aanwinst voor de EOTB-villa is natuurlijk Joey. Hij komt het strand opgelopen voor ex Taier. De twee zijn blij om elkaar te zien, maar hij mag vervolgens op date met Anne en Romée. Eenmaal in de villa aangekomen, ziet Lynn hem ook wel zitten. “Ja, hij viel bij mij wel in de smaak", zegt ze lachend. We gaan zien of Lynn successen behaalt bij Joey, Lars of toch Luca!

Beeld: MTV