EOTBDD’s Romée over hoe ze omgaat met haatreacties

'Het boeit me echt geen reet.'

Meedoen aan een realityprogramma is niet voor iedereen weggelegd. Zo kun je in één klap BN’er worden, met alle gevolgen van dien. Romée kan erover meepraten, want zij heeft door haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch een hoop gemengde reacties ontvangen. Aan Grazia vertelt ze hoe ze met die (nare) reacties omgaat.

Kritiek

Kijkers van Ex on the Beach: Double Dutch laten na iedere aflevering vaak hun ongezouten mening achter op social media. Vaak is dat op de Instagram van de deelnemers, die dus met een hoop kritiek moeten dealen. Romée had deze kritiek al wel zien aankomen, helemaal na de vierde aflevering.

In de vierde aflevering werd Giovanna, Harries ex, namelijk niet al te vrolijk verwelkomd door Ayleen. Ze kreeg meteen een glas cola in haar gezicht, en daar vonden mensen wat van. “Na die aflevering kwam er heel veel haat, maar ik heb daar echt zoveel schijt aan. Het boeit me echt geen reet”, vertelt Romée. “Het zijn meestal ook nep-accounts die weer wat te melden hebben.”

Drama

Romée vindt de haatreacties die ze onder haar foto’s of in haar DM’s krijgt dan ook alleen maar grappig. “Ik lig daar niet wakker van”, zegt ze. “Mensen commenten dat ik drama maak, maar het programma is toch voor drama gemaakt?” Haters verspillen hun tijd, vindt Romée dan ook. “Ze liken alsnog mijn TikToks en nemen de moeite om me te gaan volgen om me vervolgens te DM’en.” Makes no sense

Beeld: MTV

Laatste nieuws